Seçkin Üye
Vallahi öyle duruyo ama şimdi bi orman tracker ile zoom hack gelse bile süper olur ya kombadan evadeden vazgeçtimfree sc dönemi bitti eskisi gibi güncelleme vs getireceklerini sanmıyorum left vg den sonra birdaha güncellenmicek dedi belki kite botu falan getirirler
Ben katılmıyorum aylık aboneliğe bedava olmalı bence tüm hileler ama burda olduğu gibi belirli şartlar dahilinde1 2 ay bence hiçbirşey görmeyiz. zaten defalarca bu tarzda açılan konulara ileride olursa bilgilendiririz dendi
ileride riot geri adım atarsa yada vanguardı gecmenin bir yolu olursa ama umarım scye erismeyi daha zor bir şekilde geri getirirler aylik abonelik vs
Gerçekten bi adc main olarak bu sorunu bende yaşıyorum ya otomatik vuruşlar mis gibiydikeşke gelse keşkevalla elim ağrıyor adc oynamaktan ya ama şahsi fikrim ileri ki aylarda vanguardı geçip sc ler yine ortaya çıkar belki left de yeni bir sürüm çıkartır
Vay canına bunu bilmiyodum bu gerçekten güzel bir bilgi teşekkürlerwsr vanguardı aşamadığı için değil hileyi kodlayan kişi devam ettirmek istemediği için gitti tekrar gelirmi bilmiyorum
Para mı veriyorsun moruk ne konuda mağdur oldunyani siteye guvenım var her turlu getırır bu kadar kullanıcıyı magdur etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?