LoL ilk defa dereceli girecek için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, ilk defa dereceli girecegim. Yerlestirme macı, ne yapmalıyım? Oynayışım idare eder, taktik falan verir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
totem atmayı unutma düşük eloda isen midde aram fightı atmayın yada gitme aram fightına ejderler baronları falan salma bide bide kolay şampiyon oyna düşük elodan çıkmak için birebir master gibi düşün

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendi kolidorunu bilmen lazım eğer jungle oynuyorsan pasif kalıp oyun takibini yapıp ona göre gang atabilirsin. Youtubeda öğretici veya daha seri lig atlamak için taktik yapan video çeken insanlar var onları izleyip geliştirebilirsin kendini. Metada olan heroları oynamaya çalış. Bir kaç program var karşı tarafın ligini kaç win rate olduğunu ve aldığın champın rününü gösteren şeyler var onlardan bakabilirsin

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lolde her şey şans maalesef. Normalde master ligindeyim arkadaşın ilk 10 maçı atmaya girdim 8/10 yaptım öyle elemanlar geliyor ki oyun hevesin kaçıyor. Bana kalırsa hangi lanede oynuyorsun bilmiyorum ama sup oyna tank sup oynayarak iyi şeyler yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka oyunu bildiğine emin olmadan atma bence ve kararsızsan eğer bir arkadaşınla duo girebilirsin

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam tavsiyem girmemen tarafında mdslşakdsaş
eğer illa gireceğim diyorsan git bir duo bul kendine. adc sup veya mid jung ikilisi oynayın totemlerinizi düzgün atıp doğru zamanda doğru şeyler yapmaya çalışın. koordine olup objektifleri kaçırmayın. takımınız çöp değilse (ki genelde çöp oluyor) bir şekilde taşırsınız ikiniz zaten. iyi oyunlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Lolde her şey şans maalesef. Normalde master ligindeyim arkadaşın ilk 10 maçı atmaya girdim 8/10 yaptım öyle elemanlar geliyor ki oyun hevesin kaçıyor. Bana kalırsa hangi lanede oynuyorsun bilmiyorum ama sup oyna tank sup oynayarak iyi şeyler yapabilirsin
tank sup derken ne gibi nati biliyorm tek onu da pek sevmedim başka bildigin tank kolay destek var mı suan xerath oynuyorm

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
en iyi oynayabildiğin savaşçıyı al yapabildiğin en iyi combo ları yap skilerden kaçmaya bak kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim baktın sohbete kaptan gibi konuşan biri var ona uy emin ol ya smurftur ya da sizlerden rank cikamiyordur he birde herkes smurf değil haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rünler oyunun kaderini değiştirir her karakterin kendine özel rünleri vardır bunları internetten araştırabilirsin, ve hangi koridoru uygun gördüysen oraya gideceksin başkasının koridoruna gitmemelisin adc,bot,alt koridor - üst koridor,top,solo - orta koridor,mid - orman,jungle -

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hangi lanede ve karakterde uzmansan o karakterler ile iyi oynayıp kazanmaya bak

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
selam arkadaşlar ilk defa dereceli girecegim yerlestirme macı ne yapmalıyım oynayışım idare eder taktik filan verir misiniz
kendine 2 koridor belirle iyi oynadığın ve aynı şekilde 2 koridordada 2 karakter bu sayede 1 i banlanırsa diğerini oynarsın totem atmayı unutma tf lere takılmayıda onun dışında bileğine kalmış

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İlk 10 maç tamami ile Riot'un adaletsiz eşlestirme sistemidir. Yeterince iyi oynasan bile taşıyamayacaksın yeri gelince. Moral bozma kendi kumene yerlestigınde daha iyisini yapacagına emın ol.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oynayabildiğin lane de oyna totemli oyna bir de şans işi kaybedince çok canını sıkmamaya çalış.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gelecek olan smurflerin takımında olması için dua et :) Gündüzleri çok girme olabildiğince geceleri maç atmaya çalış böylece küçük arkadaşlarımızla karşılaşma ihtimalin daha düşük olacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bence solo oynama pren varsa kesinlikle onunla gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...