tank sup derken ne gibi nati biliyorm tek onu da pek sevmedim başka bildigin tank kolay destek var mı suan xerath oynuyormLolde her şey şans maalesef. Normalde master ligindeyim arkadaşın ilk 10 maçı atmaya girdim 8/10 yaptım öyle elemanlar geliyor ki oyun hevesin kaçıyor. Bana kalırsa hangi lanede oynuyorsun bilmiyorum ama sup oyna tank sup oynayarak iyi şeyler yapabilirsin
bence de bir tane pren olsun hem daha iyi olur hem de güzel 2 lane domine etmiş olursunuzkanka oyunu bildiğine emin olmadan atma bence ve kararsızsan eğer bir arkadaşınla duo girebilirsin
kendine 2 koridor belirle iyi oynadığın ve aynı şekilde 2 koridordada 2 karakter bu sayede 1 i banlanırsa diğerini oynarsın totem atmayı unutma tf lere takılmayıda onun dışında bileğine kalmışselam arkadaşlar ilk defa dereceli girecegim yerlestirme macı ne yapmalıyım oynayışım idare eder taktik filan verir misiniz
öğrendim de yine bilmedigim bişeyler olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazmkanka 30 e gelene kadar bişeyler öğrenmiş olman lazım