totem atmayı unutma düşük eloda isen midde aram fightı atmayın yada gitme aram fightına ejderler baronları falan salma bide bide kolay şampiyon oyna düşük elodan çıkmak için birebir master gibi düşün
kendi kolidorunu bilmen lazım eğer jungle oynuyorsan pasif kalıp oyun takibini yapıp ona göre gang atabilirsin. Youtubeda öğretici veya daha seri lig atlamak için taktik yapan video çeken insanlar var onları izleyip geliştirebilirsin kendini. Metada olan heroları oynamaya çalış. Bir kaç program var karşı tarafın ligini kaç win rate olduğunu ve aldığın champın rününü gösteren şeyler var onlardan bakabilirsin
Lolde her şey şans maalesef. Normalde master ligindeyim arkadaşın ilk 10 maçı atmaya girdim 8/10 yaptım öyle elemanlar geliyor ki oyun hevesin kaçıyor. Bana kalırsa hangi lanede oynuyorsun bilmiyorum ama sup oyna tank sup oynayarak iyi şeyler yapabilirsin
hocam tavsiyem girmemen tarafında mdslşakdsaş
eğer illa gireceğim diyorsan git bir duo bul kendine. adc sup veya mid jung ikilisi oynayın totemlerinizi düzgün atıp doğru zamanda doğru şeyler yapmaya çalışın. koordine olup objektifleri kaçırmayın. takımınız çöp değilse (ki genelde çöp oluyor) bir şekilde taşırsınız ikiniz zaten. iyi oyunlar
Lolde her şey şans maalesef. Normalde master ligindeyim arkadaşın ilk 10 maçı atmaya girdim 8/10 yaptım öyle elemanlar geliyor ki oyun hevesin kaçıyor. Bana kalırsa hangi lanede oynuyorsun bilmiyorum ama sup oyna tank sup oynayarak iyi şeyler yapabilirsin
Kardeşim baktın sohbete kaptan gibi konuşan biri var ona uy emin ol ya smurftur ya da sizlerden rank cikamiyordur he birde herkes smurf değil haberin olsun
rünler oyunun kaderini değiştirir her karakterin kendine özel rünleri vardır bunları internetten araştırabilirsin, ve hangi koridoru uygun gördüysen oraya gideceksin başkasının koridoruna gitmemelisin adc,bot,alt koridor - üst koridor,top,solo - orta koridor,mid - orman,jungle -
kendine 2 koridor belirle iyi oynadığın ve aynı şekilde 2 koridordada 2 karakter bu sayede 1 i banlanırsa diğerini oynarsın totem atmayı unutma tf lere takılmayıda onun dışında bileğine kalmış
İlk 10 maç tamami ile Riot'un adaletsiz eşlestirme sistemidir. Yeterince iyi oynasan bile taşıyamayacaksın yeri gelince. Moral bozma kendi kumene yerlestigınde daha iyisini yapacagına emın ol.
Gelecek olan smurflerin takımında olması için dua et Gündüzleri çok girme olabildiğince geceleri maç atmaya çalış böylece küçük arkadaşlarımızla karşılaşma ihtimalin daha düşük olacaktır.