Süper Üye
Script dışında öyle birşey yapamazsın maalesef.
o şekilde yapacağım artık neden makro ile kullanmak istiyorum çünkü hem risk hemde toir kullandım space ile kombo yaptığımda auto ayarında kendi istediğine combo yapıyordu , mause yakın seçeneğide vardı ama o bir türlü düzgün çalışmıyordu En azından ben kendim makro ile daha güzel yaparım düşencesindeyim. Tankın canı az mesela gidiyor ful can adc comboluyor bot lane de , canı az seçeneği var onu seçincede toplu fightlarda istemediğim şampiyonu comboluyordu. Bilmiyorum belki bu sc toir gibi leş değildir. Yinede ben sadece menzil açıp scden makro ile oynarım diye düşünüyorum teşekkürlernormal sc injectleyip orbwalkerden oto attack ve move kapatırsan sadece menzilleri görürsün. space vs. tuşlar çalışmaz
merhaba tabiki biliyorum ama makro ile oynamamı sürekli onu yaparak yavaşlatıyor, sc ile menzil deniyeceğim teşekkürlerdostum sezon 2 den beri oynarım öyle bir ayar hiç bilmiyorum shift kısayolunu kullanarak görebilirsin onu da zaten biliyorsundur.
harikasın ufkumu açtınsccript harici böyle bi uygulama yok yapsan bile hile sayılır sırf bunun için ban yeme riskine değmez kendin bir yuvarlak şekil oluşturup mönitöre yapıştırabilirsin xD
Evet fiorada aynısı oldu banatek karekter mainle bir zaman sonra ezberliyorsun menzilini
öyle bişe yokMerhabalar,
Lolde oynadığımız karakterin tüm skil menzillerini gösteren (script dışında ) bir ayar var mı ( sürekli açık olacak sc gibi )
Ben makro ile oynamayı seviyorum kendi ayarlarım daha iyi geliyor. Mezilleri sürekli tuşlara basıp görmektense
sürekli açık olmasını istiyorum. Bu olay scripte var ama script riskine girmeden böyle birşey varsa öğrenmek istedim.
Yoksa scriptle halledeceğim![]()