- Konuyu başlatan
bu kadar absürt bi karakter olamaz w su urgot ultisini işlevsiz kılıyor çok saçma. malp ultisini durduruyor kı o ulti engellenemez.Renata oyunun en bozuk supudur aksini iddia eden riot çalışanıdır
bu kadar absürt bi karakter olamaz w su urgot ultisini işlevsiz kılıyor çok saçma. malp ultisini durduruyor kı o ulti engellenemez.Renata oyunun en bozuk supudur aksini iddia eden riot çalışanıdır
Karma daha iyi çünkü renata takımınla oynaman lazımÇok uzun yıllar karma oynadım. geçtiğimiz günlerde acc banlandı radikal değişiklikler yapmak istiyorum. Sizce Karma'yı Renata ile değiştirmek boşa yapılan bir yatırım mı? Yeni Otp karakterim Renata olmalı mı?
karma otp isen bunu değiştirmemeni öneririm. renata ile ne kadar otp olursan ol yanına acemi birisi geldiğinde otp olmanın bir önemi kalmayacakÇok uzun yıllar karma oynadım. geçtiğimiz günlerde acc banlandı radikal değişiklikler yapmak istiyorum. Sizce Karma'yı Renata ile değiştirmek boşa yapılan bir yatırım mı? Yeni Otp karakterim Renata olmalı mı?
Bence Renata Karmadan daha iyi, Hem takımın öndeyse yada tank varsa işlevi daha da yüksek oluyorÇok uzun yıllar karma oynadım. geçtiğimiz günlerde acc banlandı radikal değişiklikler yapmak istiyorum. Sizce Karma'yı Renata ile değiştirmek boşa yapılan bir yatırım mı? Yeni Otp karakterim Renata olmalı mı?