LoL Karma mı yoksa Renata mı tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çok uzun yıllar karma oynadım. geçtiğimiz günlerde acc banlandı radikal değişiklikler yapmak istiyorum. Sizce Karma'yı Renata ile değiştirmek boşa yapılan bir yatırım mı? Yeni Otp karakterim Renata olmalı mı?
Karma daha iyi çünkü renata takımınla oynaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Renata > Karma

Çünkü Renata tf taşıyabilecek potansiyele sahip gerek ultisi ve yeniden canlandırması karmadan 1 adım öne geçiriyor karakteri. Renata mainlemelisin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
karma lane aşamasında çok güçlü dürtme potansiyeli yüzünden ama renatanında kendine özgü kullanılışları var ama her ikisi de olabilir ama lane kazanmak daha önemli karma iyidir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
karma oyna luden gibi agresif itemler kullan

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çok uzun yıllar karma oynadım. geçtiğimiz günlerde acc banlandı radikal değişiklikler yapmak istiyorum. Sizce Karma'yı Renata ile değiştirmek boşa yapılan bir yatırım mı? Yeni Otp karakterim Renata olmalı mı?
karma otp isen bunu değiştirmemeni öneririm. renata ile ne kadar otp olursan ol yanına acemi birisi geldiğinde otp olmanın bir önemi kalmayacak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
karma otp ol kanka

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence Renata Karmadan daha iyi, Hem takımın öndeyse yada tank varsa işlevi daha da yüksek oluyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bence renata daha iyi karmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...