ne özel oyunu olm?Özel oyunlarda mavi öz vermez diye biliyorum
ben de anlamadım vallao ne demek la öyle.
bu da böyle mesaj kasıyo amk sadece türklerde yok bu spammerler![]()
200 Mavi öz gelmesi gerekmiyor mu bir de preme sordum ona da hiç gitmiyormuşEvet, sana vermez. Ancak takım arkadaşların alabiliyor sanırım. Tamamen normal yani.
100 olmasi lazim, ve sebebini kendin söylemissin. Exploit oldugu icin mavi oz vermiyor. Takım arkadaslarina gidip gitmeme durumundan zaten emin degildim.200 Mavi öz gelmesi gerekmiyor mu bir de preme sordum ona da hiç gitmiyormuş
Kimseye vermiyormuş exploit dışı rp harcarsan 200 öz sana 100 öz takımına geliyordu eski exploit zamanı da böyleyditakım arkadaşlarına verip sana vermiyor zaten bunun olayı eskiden rpyi de geri alabildiğin için sınırsızca abuselamandı
bi miktar rpye ihtiyacın var 465 rp falan yeterliDetaylı bir şekilde kullanımını anlatabilir misin aram exploitini beceremedim de
Anlamadımzaten vermemesi gerekmiyor mu
Exploitten dolayı olduğunu bilmiyodum işte ama kendin rpyle basarsan sana 200 takıma 100 gidiyor eski exploit varken 200 200 kasıyordum ben100 olmasi lazim, ve sebebini kendin söylemissin. Exploit oldugu icin mavi oz vermiyor. Takım arkadaslarina gidip gitmeme durumundan zaten emin degildim.