Yenilik iyi güzel birşey aslında ama lolde bu olay bana göre çok abartıldı . Sürekli yeni herolar yeni skiller takip etmek gerçekten zorlaştıMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
Çok doğru fakat lolde asıl olay da sürekli yeni karakter çıkarıp oyunun devamlılığını sağlamak değil mi?Yenilik iyi güzel birşey aslında ama lolde bu olay bana göre çok abartıldı . Sürekli yeni herolar yeni skiller takip etmek gerçekten zorlaştı
Riot tencentin eline geçtikten sonra cidden bozmaya başladı ama kitlesini kaybedeceğini zannetmiyorum.Merhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
lol biticek gibi duruyor çöküşte kanka oyun çok fazla hero getirdilerMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
bence hayır çünkü lolün espor gibi bi tarafı var esporun çıkışını sağlamış oyunlardan biri düşmesi kolay değilMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?