LoL kitlesini kaybeder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
Yenilik iyi güzel birşey aslında ama lolde bu olay bana göre çok abartıldı . Sürekli yeni herolar yeni skiller takip etmek gerçekten zorlaştı

Üye
3 HİZMET YILI
Yenilik iyi güzel birşey aslında ama lolde bu olay bana göre çok abartıldı . Sürekli yeni herolar yeni skiller takip etmek gerçekten zorlaştı
Çok doğru fakat lolde asıl olay da sürekli yeni karakter çıkarıp oyunun devamlılığını sağlamak değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
Riot tencentin eline geçtikten sonra cidden bozmaya başladı ama kitlesini kaybedeceğini zannetmiyorum.

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Riot suanki gibi sacmaliklara devam ederse aptal saptal karakterler cikartip ustune birde sacma sapan nerflerle ve bufflarla duzeltilmeyen hatalarla oyuncularin karsisina cikmaya devam ederse oyuncu kaybedicegini ve hali hazirda kaybettigini dusunuyorum, beter olsunlar belki rakip bir firma cikar daha iyi bir moba oyunu yapar, rekabet bizlerin isine yarar riotun kafa rahat nasil olsa ne yaparlarsa yapsinlar oyunu oynayan oynuyor cunku baska rakibi yok.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam haklısınız ben de aynı şeyi düşünüyorum her seferinde yeni karakter geliyor ve bu sefer neyin ne yapacağını anlamıyorum

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
lol biticek gibi duruyor çöküşte kanka oyun çok fazla hero getirdiler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
rakip bir oyun yok şuanda şimdi çıksa bile kitlesini kaybetmesi uzun yıllar alır cs valo gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tr sunucusunda artık oyuncu bulamıyor şaka gibi özellikle gece 12 den sonra oyuncu yok yarım saat adam arıyor

kaybediyor gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
lol bence çökmez hala devam ediyor ama oyunun yeni bir şeyler getirmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lolün kitlesi azalsada has lol kitlesi bırakmaz diye düşünüyorum benim fikrim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Vallahi kardeşim 32 yaşındayım yaklaşık olarak 4 senedir oynamıyordum geri başlamayı düşünüyorum açıkcası char 20 Lv oldu bile geri :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
beni 5 yıldır kaybetmedi diğerlerini bilmem

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1 sene suriyede görev yaptım geldim çok şey değişmiş yeni herolar gelmiş özellikle item menüsüne ayar oldum kardesm

Üye
3 HİZMET YILI
eskiden daha zevkliydi ama yine de kitlesini kaybetmesi çok zor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LoL kanser toxic,argo kelimelerin kullanıldığı bir oyun 8 senedir oynuyorum ve bir gram faydasını görmedim eğlendim fakat yeni karakterler olsun bozuk bozuk bufflar olsun oyunu mahfetmeye başladı.Kitle kaybı az olsada başladi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu oyun da knight online gibi çok geniş kitlelere ,streamerlara hitap ediyor. Hiç sanmıyorum modasının geçeceğini

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence hayır çünkü lolün espor gibi bi tarafı var esporun çıkışını sağlamış oyunlardan biri düşmesi kolay değil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol alanının ilklerinden ve bu alanda şuan hiç rakibi yok daha iyi bir oyun çıkana kadar lol ölmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...