LoL kitlesini kaybeder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam sezon 3ten beri oynuyorum kitlede azalma değil artma oluyor her zaman :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sezon 4 ten beri oynuyorum fırsat buldukça oyun sütreki kendini yeniledği için kaybetmesi zor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilmiyorum bence kaybediyor. Valorant LoLden çok kitle çaldı her ne kadar aynı firmanın oyunu olsa da. Youtuberları da eskisi kadar izlenmiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka biz ölürüz lolde asla kitle bitmez 13-14 yaşlar çok fazla oyunu kanserleyenler bunlar zaten

from Hell
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Doğru bir fikir üretmişsin zaten yeni oyunlar çıktıkça eskiler ne kadar iyi de olsa çökecektir..

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir yerden sonra mutlaka eski popülerliğini yitirecektir fakat bunun henüz uzak olduğunu düşünüyorum. Şampiyonları takip edemiyorsan yama notlarını daha sık oku

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lol git gide animeye benzemeye başladı tabiki kaybeder

Üye
3 HİZMET YILI
valla bence eski lol kitlesi ve eski lol havası tabiki daha iyiydi ben 2013 de başladım lole hala bırakamadım bi ara bıraktım 2 sene sonra yeniden başladım 2020 de gelen güncellemeye alışmam uzun sürdü ama bu oyun çökmez çünkü çok kitlesi var ve espor maçlarına çok önem veriliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lol kitlesini daha 5 10 yıl kaybetmez bence kankam şirket yan sanayi birsürü şey çıkarıyor dizi çizgi roman özel etkinlikler kısa bir zamanda olması çok muhtemel değil fakat ola ki öyle bir duruma gelirse başka birşeye yönlendirirler kitleyi kaybetmezler

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunun olması şu an için neredeyse imkansız görünüyor lolü bırakan her türlü tekrar başlıyor, tek bir şey var insanların oyundan soğumasını sağlayacak bir yama o bile az etki eder

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Giriyorum 2el kanser oluyorum yarın bunu tekrar ediyorum bağımlılık oldu artık yani bıraksan bırakılmıyor sigara gibi

sad as always
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
çok karmaşık oldu karakterler falan çok fazla var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok fazla anime kararkterlerine benzer herolar çıkartıyolar böyle giderse yaş kitlesi tabi küçülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...