Evet arkadaşlar ben oyunda çok eski değilim ondan dolayı çok bilgim de yok malesef , 3 aydır jungle ve mid oynamaya çalışıyorum arkadaşların tavsiyesiyle. Lane değiştirmek istiyorum adc ye geçicem ama bot lanenin mantığı diğer lanelerden biraz farklı gibi , videolar izliyorum ama size de danışmak istedim dikkat etmem gereken hususlar var ise bilgilendirin benim gibi rol değiştirmek istiyenlere rehber olur, Teşekkürler.
uzun zamandır top lane oynuyom oynaması çok eğelenceli fakat lane kolayca kaybedebilion bu yüzden karşı rakip aşırı kasılıp oyunu bitiriyo benim ttavsiyem adc oynaman kalista vayne falan çok iyi kitelamayı öğrendin mi aşırı güçlü oluon başka sorun varsa sorabilirsin
bence adc oynmak daha zor hem pozizyon iyi alman gerekiyor hem kite iyi yapmam gerekiyor biraz normal oyunda kendını deneyebilirsin ona göre belki support rolünede geçebilirsin bence en önemli rolleeden biride supporttur kanka
bot lanede oynayacaksan destek geçmeni önermem. antrenman modunu açıp minyonlar üzerinde pratik yapmanı öneririm. adc ve sup un uyumu çok önemli. arkadaşlarınla oynarsan daha iyi olur. sesli bir şekilde konuşarak.
knk ilk zamanlar mid maindim sonra solo geçtim şimdi jung oynuyorum ama eloya göre değişiyor oyunda kazanma ve alabileceğin keyif için lane ona göre seç bence
Kesinlikle katılıyorum bende her lanede 2-3 heroya hakimim aslında sıkıldığım zaman jungle top mid arasında dönüyordum ama sc ile adcler güzel iş yapıyor yanına scli sup da buldunmu pörfecto olur diye düşündüm .
knk yani oynuya oynuya öğrenirsin mmo gibi düşün başladığın gibi her şeyi bilemezsin ki oyunda 153 hero herbirini skil pasifleri item buildleri laneing oyun şekli ct sistemi daha bir sürü şey var
Geçeceğin koridorun her şeyini öğrenmen faydana olur ve kendine en fazla 3-4 şampiyon seç. Orman oynayacaksan hızlı dönme rotasyonlarına bak, midsen roamlara ve laneinge bak vs vs