Merhabalar yaklaşık 2 3 gün önce oruçlu Yasuo, ıvip, riadelx1 hesaplarım küfürden perma ban yedi ve çok pişmanım wintrade atanlara ya da intleyenlere sövmek suç olmamalı ama bir daha böyle bir şey yapmayacağım. Bu hesaplarımın banını açtırma şansım var mı?
Hayır yoktur. Büyük ihtimal eğer riot böyle toplu ban açacak olursa falan anca o zaman açar yoksa hiç açmazlar. Perma olmasaymış iyiymiş. Küfür veya hakaret olduktan sonra her türlü ban atabiliyorlar ya haksız veya haklı falan demiyorlar yani.
League of Legends'da Perma banın kalkması kesinlikle mümkün değildir. Ancak yanlışlıkla ban yediysen mümkün olabilir, fakat sen yanlışlıkla ban yememişsin, küfür etmişsin. Bu yüzden mümkünatı yok. Geçmiş olsun.
Kanka riot attığı banı hiç bi şekilde geri açmıyor. Ayrıca küfürden perma ban olayını ben de anlamıyorum. Chat ban atsalar daha iyi olur ama sistem böyle yapacak bişey yok
Lol'de perma ban kalkmıyor ben riota sövmüştüm 14 gün ban attılar sonradan bir daha yapmamıştım, açılacağını sanmıyorum yeni hesaba geçin geçmiş olsun tekrardan.