LoL yeni script banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, iyi bayramlar arkadaşlar yaklaşık 3 sene önce script kullanıyordum ve Silver bir hesabımı plat 1'e kadar çıkartmıştım hesap Sc'den dolayı ban yemedi fakat küfürden perma ban yedi acaba şu an kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Yeni Sc'den.

Moderatörün son düzenlenenleri:
sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
peki bir şey merak ediyorum pc banı diye bir şey var mı ? yani main hesabımla değilde başka bir hesapla sc denesem pc ip ban atma ihtimali var mı riotun ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
peki bir şey merak ediyorum pc banı diye bir şey var mı ? yani main hesabımla değilde başka bir hesapla sc denesem pc ip ban atma ihtimali var mı riotun ?
ya bu şöyle olur aynı ip üzerinde ban yediğin hesap diğer hesapları etkilemez fakat daha çok denetim altında kalıyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
flaglanabiliyor bilgisayarın ve hile kullanmadığın halde ban atabiliyor ama bu çok düşük ihtimal. senin başına geleceğini sanmıyorum. sc undetected olduğu için bırak flag banı normal hesap banı dahi atmıyor

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
flaglanabiliyor bilgisayarın ve hile kullanmadığın halde ban atabiliyor ama bu çok düşük ihtimal. senin başına geleceğini sanmıyorum
teşekkür ederim dostum kafamdaki soru işaretlerini kaldırdın

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
benimde çok olmadı kullanalı 3-4 ay felan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...