Onaylı Üye
LegendSense script almayı düşünüyorum. Kullanıp deneyimlerini aktarabilecek var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
suan kı banlar hesap banı tekmı atyor yok ?Toir script kullandım ve 1 kere ban yedirtti oda eski bir hesaptı ve bayadır script kullanılmıştı ve sadece hesap banı yedi . Yeni bir hesapla birkaç gündür rage oynamaya devam ediyorum . Legendsense o kadar para verip ban yiyeceğine toir al kalan paraylada eğerki ban yersen hesap alırsın . İstersen elimde global toir keyi var zaten forumdada konusunu açmıştım iletişime geçmek istersen özel mesaj oluşturabilir veya discorddan ekliyebilirsin (Discord:dtthiper)
Knk toir sc yi nereden indireceğiz nasıl kuracağız videosu varmiToir script kullandım ve 1 kere ban yedirtti oda eski bir hesaptı ve bayadır script kullanılmıştı ve sadece hesap banı yedi . Yeni bir hesapla birkaç gündür rage oynamaya devam ediyorum . Legendsense o kadar para verip ban yiyeceğine toir al kalan paraylada eğerki ban yersen hesap alırsın . İstersen elimde global toir keyi var zaten forumdada konusunu açmıştım iletişime geçmek istersen özel mesaj oluşturabilir veya discorddan ekliyebilirsin (Discord:dtthiper)
Dediğin sc de spoofer yok nasıl hesaba ban atıyor şuan vanguard varken ?Toir script kullandım ve 1 kere ban yedirtti oda eski bir hesaptı ve bayadır script kullanılmıştı ve sadece hesap banı yedi . Yeni bir hesapla birkaç gündür rage oynamaya devam ediyorum . Legendsense o kadar para verip ban yiyeceğine toir al kalan paraylada eğerki ban yersen hesap alırsın . İstersen elimde global toir keyi var zaten forumdada konusunu açmıştım iletişime geçmek istersen özel mesaj oluşturabilir veya discorddan ekliyebilirsin (Discord:dtthiper)
Basbaya hesap banı attı bana 2. hesaptan full rage devam ediyorum.Dediğin sc de spoofer yok nasıl hesaba ban atıyor şuan vanguard varken ?
toirin sitesinden indircen yazınca çıkıyor zatenKnk toir sc yi nereden indireceğiz nasıl kuracağız videosu varmi
ben sadece hesap banı yedim o kadar .suan kı banlar hesap banı tekmı atyor yok ?