Böyle bir bot hiç olmadı olacağını da zannetmiyorum, LoL Metin2 gibi işlemiyor hadi otamatik oyunlara girdiğini varsayalım oyunlar da stabil bir oynayış şekli yok botlara karşı bile bu şekilde. LoL de en gelişmiş hile script hilesidir o bile ancak senin kontrolün de işe yarıyor.Arkadaşlar aca lol de bildiğiniz ve ücretsiz bir şekilde 0 dan 30 a kasabilceğimiz otomatik bir bot varmıdır ? varsa paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekürler
reis herkes günde 0 dan 30 a smurf hesap satıp nasıl kasıyorBöyle bir bot hiç olmadı olacağını da zannetmiyorum, LoL Metin2 gibi işlemiyor hadi otamatik oyunlara girdiğini varsayalım oyunlar da stabil bir oynayış şekli yok botlara karşı bile bu şekilde. LoL de en gelişmiş hile script hilesidir o bile ancak senin kontrolün de işe yarıyor.
Birinci olarak gün de mi kasılıyor orası muallak ki zannetmiyorum. 1 Gün de 30 lvl kasmak imkansızdır en fazla kaç tane oyun girilebilir ki ? 2. Olarak seri şekil de LoL hesabı kasıp satanlar genel de en az 2 arkadaş birleşip gececi ve gündüzcü olarak tek hesaptan sürekli oyun atan kişiler.reis herkes günde 0 dan 30 a smurf hesap satıp nasıl kasıyor
bir kac kişiye sordum bir bot varmış ama ismini söylemediler 3 günde kasılmış dediBirinci olarak gün de mi kasılıyor orası muallak ki zannetmiyorum. 1 Gün de 30 lvl kasmak imkansızdır en fazla kaç tane oyun girilebilir ki ? 2. Olarak seri şekil de LoL hesabı kasıp satanlar genel de en az 2 arkadaş birleşip gececi ve gündüzcü olarak tek hesaptan sürekli oyun atan kişiler.
Öyle bir bot olsa şuan piyasa da elo boost işi yapan kalmaz dostum. Elo boost yapan adamlar hiç bir şey bilmiyor mu da boost işi ile zaman kaybediyor ?bir kac kişiye sordum bir bot varmış ama ismini söylemediler 3 günde kasılmış dedi
var zaten sitelerde botla kastıkları hesapları satıyolar 15-20 tl 30 lvl dünyadan haberin yokÖyle bir bot olsa şuan piyasa da elo boost işi yapan kalmaz dostum. Elo boost yapan adamlar hiç bir şey bilmiyor mu da boost işi ile zaman kaybediyor ?