Lol Level Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar aca lol de bildiğiniz ve ücretsiz bir şekilde 0 dan 30 a kasabilceğimiz otomatik bir bot varmıdır ? varsa paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekürler

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar aca lol de bildiğiniz ve ücretsiz bir şekilde 0 dan 30 a kasabilceğimiz otomatik bir bot varmıdır ? varsa paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekürler
Böyle bir bot hiç olmadı olacağını da zannetmiyorum, LoL Metin2 gibi işlemiyor hadi otamatik oyunlara girdiğini varsayalım oyunlar da stabil bir oynayış şekli yok botlara karşı bile bu şekilde. LoL de en gelişmiş hile script hilesidir o bile ancak senin kontrolün de işe yarıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Böyle bir bot hiç olmadı olacağını da zannetmiyorum, LoL Metin2 gibi işlemiyor hadi otamatik oyunlara girdiğini varsayalım oyunlar da stabil bir oynayış şekli yok botlara karşı bile bu şekilde. LoL de en gelişmiş hile script hilesidir o bile ancak senin kontrolün de işe yarıyor.
reis herkes günde 0 dan 30 a smurf hesap satıp nasıl kasıyor

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reis herkes günde 0 dan 30 a smurf hesap satıp nasıl kasıyor
Birinci olarak gün de mi kasılıyor orası muallak ki zannetmiyorum. 1 Gün de 30 lvl kasmak imkansızdır en fazla kaç tane oyun girilebilir ki ? 2. Olarak seri şekil de LoL hesabı kasıp satanlar genel de en az 2 arkadaş birleşip gececi ve gündüzcü olarak tek hesaptan sürekli oyun atan kişiler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Birinci olarak gün de mi kasılıyor orası muallak ki zannetmiyorum. 1 Gün de 30 lvl kasmak imkansızdır en fazla kaç tane oyun girilebilir ki ? 2. Olarak seri şekil de LoL hesabı kasıp satanlar genel de en az 2 arkadaş birleşip gececi ve gündüzcü olarak tek hesaptan sürekli oyun atan kişiler.
bir kac kişiye sordum bir bot varmış ama ismini söylemediler 3 günde kasılmış dedi

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir kac kişiye sordum bir bot varmış ama ismini söylemediler 3 günde kasılmış dedi
Öyle bir bot olsa şuan piyasa da elo boost işi yapan kalmaz dostum. Elo boost yapan adamlar hiç bir şey bilmiyor mu da boost işi ile zaman kaybediyor ?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öyle bot mevcut değil diyen olmuşta mevcut. Ancak sitemizde başka site/hile'nin reklamını yapmak yasak olduğundan dolayı kendiniz bulmalısınız. O botlar para karşılığı satılıyor diye hatırlıyorum #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...