LoL LPReborn vs paralı scriptler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Paralı scriptlerin ban riski LPRebornla aynı mı yoksa paralı scriptlerin daha mı düşük?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kaliteli script normal sciptten farkları daha iyi skill atma dodge atma ban riski uzun ömürlü daha fazla özellik olma ve aynı zamanda virüslü olma dolandırma ve sahtekarlık riskini de beraberinde getirir

EMPATİ
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Paralı olan sadece bi tık önde ve ban yeme riski daha az olandır.

Üye
3 HİZMET YILI
paralı olan hilelerin koruması daha iyidir ama ne kadar iyi olursa olsun ban yeme olayı vardır

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
LPRB uzun zamandır undetected piyasanın no1 free scripti der noktamı koyarım

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Paralı olan hileler ban yeme olasılığını düşürür fakat bu ban kullanıcının oynayışına göre de değişir, bedava hile'de ban yedirir ücretli olanda önemli olan oynanış. Paralı olan script'in sadece biraz daha uzun ömürlü olur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ben onlara çok güvenemiyorum truva atı falan yollarlar diye çok güvenilir değiller bence paralı script satanlar

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Belli edersen hepsinde aynı ban şansı mevcut

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Paralı scripte adı üstünde paralı, yani daha çok özen gösterilir ve daha iyi korunulur. Dodge daha iyi atma, skill daha iyi tutturma ve yeni gelen çarların daha hızlı eklenmesi gibi avantajları vardır. Tam tersi ise ücretsiz olandır :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kral riottan kaçış yok bence bu forumda zaten LPReborn gibi bir nimet varken paralı scripte gerek olduğunu düşünmüyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Karşılaştırmalı video bulamadım. LPRebor şu an en favorim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga paralı olan her script iyi değil bi ark baya para veriyo da oda öyle diyo

Üye
3 HİZMET YILI
LPReborn hiç kullanmadım ama daha önceden satın alıp kullandığım bir sc vardı ve tam 3 ay hiç ban yememiştim ve neredeyse hiç sorunsuz dodge ve skill atıyordu ama ikisini karşılaştıramam çünkü LPReborn kullanmadım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ban şansı hepsinde aynı gibi gibi kanka çok az oynamalar oluyor ama her türlü eninde sonunda ban yiyiyorsun

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
mantığıkken paralı daha iyi ama ekstrası aman aman değil

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lprebornda bazı problemler var ara sıra farm almayıp adamlara vurmuyor vs. ama ücretsiz scripte göre büyük hizmet değerini bilmek lazım çok çeşitli scriptler kullandım lpreborn aralarında biraz zayıf kalsa da adı üstünde ücretsiz ve gayet yeterli

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Ücretli ve Ücretsiz scriptlerin en temel farkını net bir şekilde senin için şöyle söyleyebilirim;

Ücretli scriptler, genel olarak Internal (Dahili) olarak adlandırdığımız scriptlerdir.

Ücretsiz scriptler, %95 ihtimalle External (Harici) olarak adlandırdığımız scriptlerdir.

Peki Internal ve External arasında ne gibi farklar var?

Internal dediğimiz şeyi şöyle açıklayalım ilk önce, bir nesne düşünelim ve bu nesnenin bilgisayarın içerisinde olduğunu belirtmek için bir ifade kullanalım. Bu ifade Internal olsun. Örnek verecek olursak; "sabit sürücü" bilgisayarın içerisinde olan bir parçadır ve "dahili sabit sürücü" olarak isimlendirilir. İşte bahsettiğimiz Internal Scriptler de içeriden inject olarak çalışan scriptlerdir ve External'a göre daha ofansif ve güvenilirdir.

External dediğimiz şeyi de açıklayacak olursak, yine örnek olarak bir nesne düşünelim ve bu nesnenin de bilgisayarın dışında olduğunu belirtmek isteyelim. Bunu belirtmek için External ifadesini kullanırız. Bir şeyin dışında olan şeyi tanımlamak için kullanılır genel olarak. Örnek verelim; "harici sabit sürücü" bilgisayarın içerisine entegre olmayan fakat takıldığında çalışan bir "harici" sabit sürücüdür. İşte bahsettiğimiz External Scriptler de aynı bu şekilde tak çıkar mantığında, sadece açıldığı zaman dışarıdan herhangi bir entegrasyon olmadan çalışan scriptlerdir.

Umarım aklına takılan tüm sorular yanıt bulmuştur.

İyi günler, keyifli forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...