Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaliteli script normal sciptten farkları daha iyi skill atma dodge atma ban riski uzun ömürlü daha fazla özellik olma ve aynı zamanda virüslü olma dolandırma ve sahtekarlık riskini de beraberinde getirir
Paralı olan hileler ban yeme olasılığını düşürür fakat bu ban kullanıcının oynayışına göre de değişir, bedava hile'de ban yedirir ücretli olanda önemli olan oynanış. Paralı olan script'in sadece biraz daha uzun ömürlü olur.
Paralı scripte adı üstünde paralı, yani daha çok özen gösterilir ve daha iyi korunulur. Dodge daha iyi atma, skill daha iyi tutturma ve yeni gelen çarların daha hızlı eklenmesi gibi avantajları vardır. Tam tersi ise ücretsiz olandır
LPReborn hiç kullanmadım ama daha önceden satın alıp kullandığım bir sc vardı ve tam 3 ay hiç ban yememiştim ve neredeyse hiç sorunsuz dodge ve skill atıyordu ama ikisini karşılaştıramam çünkü LPReborn kullanmadım
lprebornda bazı problemler var ara sıra farm almayıp adamlara vurmuyor vs. ama ücretsiz scripte göre büyük hizmet değerini bilmek lazım çok çeşitli scriptler kullandım lpreborn aralarında biraz zayıf kalsa da adı üstünde ücretsiz ve gayet yeterli
Ücretli ve Ücretsiz scriptlerin en temel farkını net bir şekilde senin için şöyle söyleyebilirim;
Ücretli scriptler, genel olarak Internal (Dahili) olarak adlandırdığımız scriptlerdir.
Ücretsiz scriptler, %95 ihtimalle External (Harici) olarak adlandırdığımız scriptlerdir.
Peki Internal ve External arasında ne gibi farklar var?
Internal dediğimiz şeyi şöyle açıklayalım ilk önce, bir nesne düşünelim ve bu nesnenin bilgisayarın içerisinde olduğunu belirtmek için bir ifade kullanalım. Bu ifade Internal olsun. Örnek verecek olursak; "sabit sürücü" bilgisayarın içerisinde olan bir parçadır ve "dahili sabit sürücü" olarak isimlendirilir. İşte bahsettiğimiz Internal Scriptler de içeriden inject olarak çalışan scriptlerdir ve External'a göre daha ofansif ve güvenilirdir.
External dediğimiz şeyi de açıklayacak olursak, yine örnek olarak bir nesne düşünelim ve bu nesnenin de bilgisayarın dışında olduğunu belirtmek isteyelim. Bunu belirtmek için External ifadesini kullanırız. Bir şeyin dışında olan şeyi tanımlamak için kullanılır genel olarak. Örnek verelim; "harici sabit sürücü" bilgisayarın içerisine entegre olmayan fakat takıldığında çalışan bir "harici" sabit sürücüdür. İşte bahsettiğimiz External Scriptler de aynı bu şekilde tak çıkar mantığında, sadece açıldığı zaman dışarıdan herhangi bir entegrasyon olmadan çalışan scriptlerdir.
Umarım aklına takılan tüm sorular yanıt bulmuştur.