Çözüldü Lol maçtan sonra siyah ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar LPReborn ile lol oynuyorum 1. el bittikden sonra siyah ekranda kalıyor menü açılmıyor.

Çözüm
Merhaba,

Konuya verilen cevaplara baktığımda aslında yanlış yanıtlar yok. Sadece durumun gidişatını daha net anlayabilmek adına genel çözümler sunulmuş. Bu durumu en kısa ve net çözümü grafik arayüzünün crop atarak kendini kapatamamasından kaynaklanır.

Yaşadığın sorunu çözmek için çok net bir cevap vereceğim, eğer bu sorununu çözmez ise tekrar bu yorumun altına mesaj atarak bireysel yardım isteyebilirsin. Gerekirse AnyDesk ile bağlanarak durumu çözeriz.

ÇÖZÜM;
Tam ekran modunda iken aktarım verisi bazı hatalar verir, bunun en sık rastlanan sebebi dosyaların entegre edilmemesinden kaynaklanır. Bunun için en kısa yol Pencereli Tam Ekran'da oynamak olacaktır. Bu çözümü...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyunun gereksim bilgilerine bakınız bilgisayarınız kaldırmıyorsa siyah ekran verir

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm windowsundaki güncelleme işareti varsa onu yap sağ altta sarı bir tik gibi bir şey oluyor bide ekran kartı güncellemen olabilir masaüstüne sağ tıkla ekran kartına bak ordan güncelmi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lol.. büyük ihtimalle uyumluluk sorunu dostum, yönetici olarak w7 modunda çalıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar aynı cevapları veriyorsunuz,
-UYUMLULUK SORUNU YOK.
-WINDOWS GÜNCELLEMESİ YOK.
-SİSTEM GEREKSİNİMLERİ KARŞILIYOR.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Konuya verilen cevaplara baktığımda aslında yanlış yanıtlar yok. Sadece durumun gidişatını daha net anlayabilmek adına genel çözümler sunulmuş. Bu durumu en kısa ve net çözümü grafik arayüzünün crop atarak kendini kapatamamasından kaynaklanır.

Yaşadığın sorunu çözmek için çok net bir cevap vereceğim, eğer bu sorununu çözmez ise tekrar bu yorumun altına mesaj atarak bireysel yardım isteyebilirsin. Gerekirse AnyDesk ile bağlanarak durumu çözeriz.

ÇÖZÜM;
Tam ekran modunda iken aktarım verisi bazı hatalar verir, bunun en sık rastlanan sebebi dosyaların entegre edilmemesinden kaynaklanır. Bunun için en kısa yol Pencereli Tam Ekran'da oynamak olacaktır. Bu çözümü denedikten sonra entegrasyonda sorun olup olmadığını tekrar yorum altına belirtirsen çok sevinirim.

" NOT : Söylemek istemedim muhakkak sen de biliyorsundur ancak her oyun sonunda cls'yi tekrar aktif ederek oyuna bağlantı sağlıyorsun öyle değil mi? Bunun cevabını evet olarak kabul ettiğim için çözümü direkt bu şekilde sundum. Eğer menü açılmıyor ve ekran var ise bunun sebebi inject verification aktif olmadığı içindir. Her oyuna girmeden önce tekrar client üzerinden login olman gerekiyor. "

İyi forumlar, iyi eğlenceler diliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba,

ÇÖZÜM;
Tam ekran modunda iken aktarım verisi bazı hatalar verir, bunun en sık rastlanan sebebi dosyaların entegre edilmemesinden kaynaklanır. Bunun için en kısa yol Pencereli Tam Ekran'da oynamak olacaktır. Bu çözümü denedikten sonra entegrasyonda sorun olup olmadığını tekrar yorum altına belirtirsen çok sevinirim.

" NOT : Söylemek istemedim muhakkak sen de biliyorsundur ancak her oyun sonunda cls'yi tekrar aktif ederek oyuna bağlantı sağlıyorsun öyle değil mi? Bunun cevabını evet olarak kabul ettiğim için çözümü direkt bu şekilde sundum. Eğer menü açılmıyor ve ekran var ise bunun sebebi inject verification aktif olmadığı içindir. Her oyuna girmeden önce tekrar client üzerinden login olman gerekiyor. "

İyi forumlar, iyi eğlenceler diliyorum.
teşekkürler bu kadar uzun ve bilgi dolu yanıt için ama sorunu çözdüm.
Oyun başladığında istemciyi kapat özelliğini devre dışı bıraktım :D

Çözüm

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
teşekkürler bu kadar uzun ve bilgi dolu yanıt için ama sorunu çözdüm.
Oyun başladığında istemciyi kapat özelliğini devre dışı bıraktım :D
Sorunu çözmüş olmana çok sevindim. CLS olarak isimlendirdiğim nokta zaten istemci sağlayıcısının aktif olmasıydı :)

Sorunsuz bir şekilde hile kullanmana tekrardan sevindim, iyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyun bittikden sonra hiç bir tuşa basma mause da veya klavyede öyle bekle kendi kendine düzelir genelde ben öyle yapıyorum ozaman hata vermiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hacı belki lpbornu yanlış açıyosundur benim yaptığımı anlatayım sana:
ben başta antrenman moduna girityorum oyunda sonra alt taba atıp sc programını masaüstüne atıp çalıştırıyorum sonra memoryhackers sitesine girip lpbrona tekrar basıp orta kısımlarda bi hile daha var onu da indriyiroum ardından hile hazır oluyor ve problem çıkmyıor bunu deneyebilirsin belki işe yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...