Lol mail bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba elimde bir hesap var ama hesabı kendi üstüme almak istiyorum.Mail ya da şifre değişikliği için kayıtlı maile onay kodu gönderiyor.Bu maili en azından bulabilirmiyim şu şekilde gözüküyor örnek ars**********@gmail.com en azından yıldızlı yerleri açık yapsam kayıtlı maili gümletmenin bir yolunu bulabilirim tavsiyeniz var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
zor hatta imkansız o yıldıları bulamazsın tahminle bulursun hesabı alamazsin

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kullanıcı adı ve şifresini biliyor musun hesabın?

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bir ara youtube de görmüştüm ögeyi denetle kısmından yapıyorlardı videoyu araştırdım fakat kaldırılmış

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer biliyorsan lol checker diye bir site var oraya hesabın kullanıcı adresini ve şifresini yaz kayıtlı olduğu e-mail adresi gözükücek

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hesabın kayıtlı olduğu mail in şifresini bilmiyorsan alamazsın hesabı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba elimde bir hesap var ama hesabı kendi üstüme almak istiyorum.Mail ya da şifre değişikliği için kayıtlı maile onay kodu gönderiyor.Bu maili en azından bulabilirmiyim şu şekilde gözüküyor örnek ars**********@gmail.com en azından yıldızlı yerleri açık yapsam kayıtlı maili gümletmenin bir yolunu bulabilirim tavsiyeniz var mı ?
destek sayfasına gir hesabına giriş yap sonra sağ üst köşede ismin çıkıyor ona sağ tıkla öğeyi denetle yaz ardında ctrl f yapıp mail yaz bulacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kullanıcı adı ve şifresini biliyor musun hesabın?
kullanıcı adı ve şifresini biliyorum herif hesaba 2 senedir de girmiyor şimdi oynarsam gelip bir anda girmesin şifreyi felan değiştirip bide emeğimiz boşa gider sonnra
+ bu arada araştırdığım kadarıyla yıldızlı yerlerin verileri veritabanından siteye yıldızlı şekilde kodlu olarak geliyor yani yıldızların arkasında bir şey yok :/ ama bir çözüm yolu arayıp mail attım hesaba erişimim olduğu için bazı bilgileri doğru olarak verdim yaklaşık üzerinden 20 saate yakın geçti henüz dönüş yapmadılar sanırım geri dönmicekler beklemeye devam var mı önerisi olan ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kullanıcı adını şifresini biliyosan site var oraya yaz çıkıyo lolchecker diye ama e postayı zor alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
destek sayfasına gir hesabına giriş yap sonra sağ üst köşede ismin çıkıyor ona sağ tıkla öğeyi denetle yaz ardında ctrl f yapıp mail yaz bulacaksın.
Adamım helal olsun dediğin yöntemle maile eriştim teşekkür ederim şimdi sırada maili erişmek deniyorum önerileri yazmaya devam edin eyw tekrardan işe yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o hesap gitmiştir sana diyim çok zor geri alman

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Reis işin zor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Mail erişimi için telefon numarasına kod istiyor eski numaraya gidecek herif anlar diye e postama onay kodu gönderdim kodu yazınca burda kaldım :confused::rolleyes:

Ekli dosyalar

• e.png
    e.png
    10.6 KB · Görüntüleme: 2
Onaylı Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
desteğe ticket atmayı dene.id şifre biliyorsan

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
cok zor cunku sıstem kendısı kapatıyo onları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...