destek sayfasına gir hesabına giriş yap sonra sağ üst köşede ismin çıkıyor ona sağ tıkla öğeyi denetle yaz ardında ctrl f yapıp mail yaz bulacaksın.Merhaba elimde bir hesap var ama hesabı kendi üstüme almak istiyorum.Mail ya da şifre değişikliği için kayıtlı maile onay kodu gönderiyor.Bu maili en azından bulabilirmiyim şu şekilde gözüküyor örnek ars**********@gmail.com en azından yıldızlı yerleri açık yapsam kayıtlı maili gümletmenin bir yolunu bulabilirim tavsiyeniz var mı ?
kullanıcı adı ve şifresini biliyorum herif hesaba 2 senedir de girmiyor şimdi oynarsam gelip bir anda girmesin şifreyi felan değiştirip bide emeğimiz boşa gider sonnrakullanıcı adı ve şifresini biliyor musun hesabın?
Adamım helal olsun dediğin yöntemle maile eriştim teşekkür ederim şimdi sırada maili erişmek deniyorum önerileri yazmaya devam edin eyw tekrardan işe yarıyordestek sayfasına gir hesabına giriş yap sonra sağ üst köşede ismin çıkıyor ona sağ tıkla öğeyi denetle yaz ardında ctrl f yapıp mail yaz bulacaksın.
rica ederimAdamım helal olsun dediğin yöntemle maile eriştim teşekkür ederim şimdi sırada maili erişmek deniyorum önerileri yazmaya devam edin eyw tekrardan işe yarıyor
ticket attım ama 1 güne yakın olucak henüz geri dönmediler.desteğe ticket atmayı dene.id şifre biliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?