Lol matchmaking

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script ile oynadığım için report edildiğimden dolayı son oyunlarda karşıya da sürekli script gelmeye başladı. Lolün buna özel bir matchmaking sistemi getirmiş olabilme durumu var mı? Hilecileri banlamak yerine report edilen hilecileri birbirleri ile eşleştiriyor olabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
öyle bir şey yok, eşleştirmeye etki eden tek şey mmr. ama fresh ve düşük level bir hesabın varsa seni freshq denen yere atar orada çoğu kişi genelde script ve fresh hesap oluyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
evet son zamanlarda arkadaşımla aynı durumu yaşamıştık bence matchmaking sistemi getirdiler öyle düşünüyorum

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
öyle bir şey yapmaları mümkün değil. Hem senın mrr seviyende birini bulacak hem de sc olacak. İmkansız değil fakat oyun etik kurallarına aykırı. Artık gerçekten herkes sc

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Winrate yüksek ise Mmrında yüksektir. karşına senin gibi winratei ve mmrı yüksek adamları verir. Winratei çok yüksek adamında sc olma ihtimalı vardır. Sistemin kasıtlı yaptığını düşünmüyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sanmıyorum öyle birşey oldugunu muhtemelen tesaduf

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence hiç etik değil, ban atmak yerine scli adam eşleştereceğini düşünmüyorum. Zaten yeteri kadar oyuncu kaybettiler buda daha kötü yapar...

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende bu sekılde bır sıstem getırıldıgını dusunmuyorum acıkcası cok mantıklı degıl

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eger boyle bır algorıtması var ıse neden fıxlemıyorlar

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence öyle birsey yok sana öyle gelmiştir

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kimse profosyonel bir kitlesi olan kesimi kaybetmek istemez ve buna göz yummaz, niye westte korede hile açar açmaz banlanıyosun da türkiye sunucusu umursanmıyor? Çünkü hedef kitle belli tr sunucusunun %60ı yüksek eloda hile kullanıyor kendim sezonu grandmaster bitirdim gmde karşıma gelen sc sayısı platta yoktu o kadar söylüyüm

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Scripte script karşı karşıya denk gelebilir ama senin dediğin olasılık çok zor mmr la kaynaklı olabilir dostum ne kaadar maç kazandığın kaç kill aldığın vesaire.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka öyle bişey olabilir mi sence sistem sc olduğunu azıcık bile farketse zaten hesabın askıya alınır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Winrate yüksek ise Mmrında yüksektir. karşına senin gibi winratei ve mmrı yüksek adamları verir. Wr 90 üstüyse sc gelme olasılığı da artıyor olabilir.
Script ile oynadığım için report edildiğimden dolayı son oyunlarda karşıya da sürekli script gelmeye başladı. Lolün buna özel bir matchmaking sistemi getirmiş olabilme durumu var mı? Hilecileri banlamak yerine report edilen hilecileri birbirleri ile eşleştiriyor olabilir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sadece tık sayısından bile banlayabilirler scriptleri ama farkıdaysanız adamlar yapmıyor. Neredeyse 2 senedir oyuna ban wave gelmedi. Ben riotun bu işten bir çıkarları olduğunu düşünüyorum. Ya da gerçekten artık oyunu hiç umursamıyorlar ve çok oyuncu kaybettikleri için elinde olan oyuncuları da banlamak istemiyorlar çünkü script kullanımı ya da lolskin vs. hilelerin kullanımı çok fazla arttı. Biz farketmeden boyle bir matchamking sistemi getirdiklerini düşünüyorum. bir yerden çıkar kokusu, görücez. tr sunucusunda değilim westte yüksek mmr oynuyorum fakat hala 2 oyundan 1inde kesin karşıya kesin script geliyor.

Son düzenleme:
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar sadece tık sayısından bile banlayabilirler scriptleri ama farkıdaysanız adamlar yapmıyor. Ben riotun bu işten bir çıkarları olduğunu düşünüyorum ve biz farketmeden boyle bir matchamking sistemi getirdiklerini düşünüyorum. bir yerden çıkar kokusu, görücez. tr sunucusunda değilim westte yüksek mmr oynuyorum fakat hala 2 oyundan 1inde kesin karşıya kesin script geliyor.
Sadece script kullanarak mı oynuyorsun yoksa arada bir mi kullanıyorsun bir de kümen nedir eu westte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...