LoL meta karakterleri hangi siteden takip edilebilir? Meta karakterlerine göre pick atmak istiyorum fakat böyle metayı takip edebileceğim güzel bir site bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu siteyi bilmiyordum rün önerileriyle iyimiş burasımetascr den takip edebilirsin kankam iyi oyunlar
istersen Blitz kulan bütüm çarlar için otomatik rünleri yapıyor ve maç içinde alıcan itemleri gösteriyor geneşde e-sporcuların kulandı rün ve maç içinde aldıkları itemleri gösteriyor ben kulanıyorum (reklam deyil)Bu siteyi bilmiyordum rün önerileriyle iyimiş burası
aga böyle 1 site bulursan banada atarmısın atarsan çok iyi olurLoL meta karakterleri hangi siteden takip edilebilir? Meta karakterlerine göre pick atmak istiyorum fakat böyle metayı takip edebileceğim güzel bir site bulamadım, yardımcı olur musunuz?
metasrc den bakabilirsin hem buildleri rünleri fln da güzel gösteriyorLoL meta karakterleri hangi siteden takip edilebilir? Meta karakterlerine göre pick atmak istiyorum fakat böyle metayı takip edebileceğim güzel bir site bulamadım, yardımcı olur musunuz?