Onaylı Üye
Ashe,lux,brand,zyra gibi carlar adclerden fazla damage vuruyor ve adcyi korumak için gerekli bir skill sett i yok neden bu karakterler destek adıyla oynanıyor anlamıyorum bu değişmeli mi sizce ?
bu söylediklerin adc yi korumayanlar hocam koruyanlarda ayrı zaten ashe neden değişecek adc bir çar burada ben bir sorun göremiyorum yani gerçekten peallayan sup istiyorsan lulu tarzı çarlar aldıracaksın yanınaAshe,lux,brand,zyra gibi carlar adclerden fazla damage vuruyor ve adcyi korumak için gerekli bir skill sett i yok neden bu karakterler destek adıyla oynanıyor anlamıyorum bu değişmeli mi sizce ?
Zaten bu çarların alınma sebepleri de ben nişancıma güvenmiyorum oluyor hocam diğer bi adları öyle yaniTR serverinde buffer destek karakter oynama adeti yok maalesef ve şöyle bir şey var artık öyle bir durumdayızki Pre girmediğin sürece bu tip çarlar alınıyor çünkü adc ye güven yok o feedlerse bari ben hasar vurayım düşüncesi olduğu için bu çarlar alınıyor.
Evet öyle fakat bazen abartan kişiler oluyor sup herosu olmayıp mid herosunu suppport diye çeken onlar troll pick lütfen reportlamayı unutmayın barındırmayalım diyecem de sanki çok ceza yiyorlarmış gibiZaten bu çarların alınma sebepleri de ben nişancıma güvenmiyorum oluyor hocam diğer bi adları öyle yani![]()
Ashe,lux,brand,zyra gibi carlar adclerden fazla damage vuruyor ve adcyi korumak için gerekli bir skill sett i yok neden bu karakterler destek adıyla oynanıyor anlamıyorum bu değişmeli mi sizce ?
bunlar skilleri ile destek eşyasını hızlı kasabildikleri için support olabilirAshe,lux,brand,zyra gibi carlar adclerden fazla damage vuruyor ve adcyi korumak için gerekli bir skill sett i yok neden bu karakterler destek adıyla oynanıyor anlamıyorum bu değişmeli mi sizce ?
ben değişecek adc çar göremedim broAshe,lux,brand,zyra gibi carlar adclerden fazla damage vuruyor ve adcyi korumak için gerekli bir skill sett i yok neden bu karakterler destek adıyla oynanıyor anlamıyorum bu değişmeli mi sizce ?
konunun cevabı verilmiş bize beğenmek düşerTR serverinde buffer destek karakter oynama adeti yok maalesef ve şöyle bir şey var artık öyle bir durumdayızki Pre girmediğin sürece bu tip çarlar alınıyor çünkü adc ye güven yok o feedlerse bari ben hasar vurayım düşüncesi olduğu için bu çarlar alınıyor.
keira with kallista support kekwCars like ashe, lux, brand, zyra do more damage than adcs and they don't have a skill set to protect the adc, I don't understand why these characters are played with the name of support, do you think this should change?