Çözüldü LoL ms sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1 aydır lolde pingim 27 den 45 sabit e çıktı müşteri hizmetlerini aradım pc reset modem reset herşeyi yaptım düzelmiyor bi fikri olan ?

Çözüm
kankam çok msli oynuyordum kaç defa aradım sayılmaz derecede bilgisayarın laptopsa sarı bi kablo var modemden direk pcye bağlayan onu kullan 0 lag oynarsın ben o şekilde oynuyorum eğer masaüstüyse gene deniyebilirsin kasa arkası takılan yeri var
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kankam çok msli oynuyordum kaç defa aradım sayılmaz derecede bilgisayarın laptopsa sarı bi kablo var modemden direk pcye bağlayan onu kullan 0 lag oynarsın ben o şekilde oynuyorum eğer masaüstüyse gene deniyebilirsin kasa arkası takılan yeri var

Çözüm
46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Internet Kablosu, Ethernet Modem Ağ Kablo kullan yine aynı ise internet sağlayıcı firmada sıkıntı vardır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
deneyecegim

Internet Kablosu, Eternet Modem Ağ Kablo kullan yine aynı ise internet sağlayıcı firmada sıkıntı vardır.​

deniyorum

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eğer wifi kullanıyorsan ethernete geçip denyebilirisin baktın yine olmuyor internet sağlayıcısndan kaynaklıdır ben vodafonedayken ping sorununu başka oyunlarda yaşıyordum bdoda falan kaç kere aramama rağmen sorunu düzeltmemişlerdi en son superonline geçtim şuanlık pek bir sorun yok gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pc ile iilgi bi sıkıntın yok kardeşim altyapında fiber varsa bağlat derim sorunun çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence operatörden kaynaklı bi sorun olabilir. Daha önceden Türktelekom alt yapısı kullanıyordum 25 ping alırken şuanda süperonlineda 45 ms alıyorum internet sağlayıcını değiştir derim bulunduğun konumda hangi alt yapı varsa onu kullanmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pcden sıkıntı olmaz benimde aynı sıkıntım oldu eternet kablomu değiştirdim sabit 21ms alıyorum şuanda
elektrikçiye git kablo yaptır ordan pahalı değil zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...