Just The Two Of Us
Seçkin Üye
knk support oyna daime öğretici vieolar izle ve solo oynucaksan garen oyna ağır ağır öğren oyun çok toxic all mute yap her zmaan yani zor gelebilir öğrenmek ama daime youtubeden videolar izle haritaya bak göz gezdir dikkat et totemlerini hep kullan dirak adamın üstüne atlayıp ölme doğru eşyaları itemleri seç kullan bunlardan başklarıda sonra kendiliğinden öğrenirsin ctrl f fps göstergesini aç kapa yapıyor başkada birşeuy yok knkm iyi günler dilerimMerhaba, LoL'e yeni başladım sayılır ve her girdiğim maçta düşük hasar vuruyorum. Nasıl daha iyi oynayabilirim?
Video izlemek oyun öğrenmenin temeli bana göre o yüzden öğretici videolar izlemeni tavsiye ederim lynx çerez youtube kanalından eski videoları izliyebilirsinMerhaba, LoL'e yeni başladım sayılır ve her girdiğim maçta düşük hasar vuruyorum. Nasıl daha iyi oynayabilirim?
Bi kaç öğretici video izleyip lanede oyayacaksan laningi ormanda oynayacaksan nasıl orman döneceğini vesaire öğrendikten sonra bol bol sıralı atıp geliştirirsin kendiniMerhaba, LoL'e yeni başladım sayılır ve her girdiğim maçta düşük hasar vuruyorum. Nasıl daha iyi oynayabilirim?
Merhaba, LoL'e yeni başladım sayılır ve her girdiğim maçta düşük hasar vuruyorum. Nasıl daha iyi oynayabilirim kanka oyuna daha çok konsantre ol ve hızlı davran fare hassasiyetin sana uygun olsun yeteneklerini doğru zamanda kullan ve antrenman yap
dostum aramın dengesi farklı sıralı da dene aramda vurduğun hasarı sihirdar vadisinde vuramayabilirsin oranın dengesi farklıAramda karakterleri deniyorum sürekli şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?