LoL nasıl daha iyi oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, LoL'e yeni başladım sayılır ve her girdiğim maçta düşük hasar vuruyorum. Nasıl daha iyi oynayabilirim?
knk support oyna daime öğretici vieolar izle ve solo oynucaksan garen oyna ağır ağır öğren oyun çok toxic all mute yap her zmaan yani zor gelebilir öğrenmek ama daime youtubeden videolar izle haritaya bak göz gezdir dikkat et totemlerini hep kullan dirak adamın üstüne atlayıp ölme doğru eşyaları itemleri seç kullan bunlardan başklarıda sonra kendiliğinden öğrenirsin ctrl f fps göstergesini aç kapa yapıyor başkada birşeuy yok knkm iyi günler dilerim :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, LoL'e yeni başladım sayılır ve her girdiğim maçta düşük hasar vuruyorum. Nasıl daha iyi oynayabilirim?
Video izlemek oyun öğrenmenin temeli bana göre o yüzden öğretici videolar izlemeni tavsiye ederim lynx çerez youtube kanalından eski videoları izliyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
evet mute önemli yoksa oyunda hiçbir değerim kalmıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
al masteryi bro gec soloya allah ne verdiyse 1 hafta oyna zaten anlican direk mantığı

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bi kaç öğretici video izleyip lanede oyayacaksan laningi ormanda oynayacaksan nasıl orman döneceğini vesaire öğrendikten sonra bol bol sıralı atıp geliştirirsin kendini

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
deniyorum sürekli skill tutturmaya alıştım süreklilik gerekiyor ama oyunda çalıştıgım için biraz uzun sürücek ögrenmem

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Youtube'da oynadığın koridor hakkında keza şampiyonlar hakkında birçok rehber videosu var o yüzden onlara bakmanı tavsiye ederim botlara karşı oynadıktan sonra aşina olmaya başlayınca oyuna daha fazla şey öğreneceksin bu konuda kafana takılan başka soru varsa sorabilirsin konu üzerinden

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
zamanla olan bırşey knk bol bol oyun oynamalısın

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kendine iyi ve oynayabildigin bir main al ondan sonra full aram gir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Maç at takımı değil kendini eleştir ve geliştir.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
bunun cok fazla etkeni var, cok oynaman, cok izlemen ve en onemlisi oynadigini ve izledigini iyi analiz edebilmen. baslangic olarak sadece bir kac karakterde ustalasmaya calismak kolaylastirabilir isini.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
En iyi öğrenme şekli tecrübe etmektir.Kapalı seçim oyunlara sürekli girerek, öğretici videolar izleyerek ve hatalarını gördüğünde ders alarak kendini geliştirebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Pozisyon alman çok önemli gereksis fight zorlamadan görüşlü ve takipli oynaman

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bence ilk önce kendine uygun bir karakter bulmalısın. Antrenman modunda kendine uygun bulduğun karakter veya karakterlerin farklı buildlerini ve kombolarını deneyebilirsin. Öğretici videolar izlemen de senin yararına olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Antrenman modunda farmlara son vuruş yaparan cs'ni arttırabilirsin ve her minyon aldığında haritaya falan bakarak map takibini geliştirebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
samira mainlemeyi düşünüyorum kombolarında yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bol bol pratik ne kadar çok maç atarsan o kadar çok deneyim elde edersin kaybetmekten korkma dereceli oyna zaten bir müddet sonra geliştiğini göreceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...