Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol nasıl oyananır taktikler nelerdir hile ile başlayım
iyi bilen bi arkadaş bul kendine. iyi derken oynamayı bilen değil herkes oynamayı biliyo kümesi yüksek olan onla gir bi kaç el normal oyunculara karşı nasıl alışırsan gelişmen o kadar kolay olur.
Kanka selam.Oyuna yeni başlayacaksan tabii ki hemen öğrenemezsin , bazı şeyler zamanla.Sadece tr sunucusunda herkes küfür ediyor.Sen onları aldırmayıp oynama devam et.Özelikle dereceli oyunlarda kazanmaya oyna.İyi günler. (Basit hero olarak : Garen , Miss Fortune , Warwick , Annie ... vb)
Direk hile ile başlamanı önermem, önce oyunu oynayarak öğrenmeye çalış.
Post automatically merged:
Başlangıçta master oyna diyen arkadaşlara da aldırma derim sana, oyuna yeni başlayan çoğu kişi ormancının tam olarak ne yapması gerektiğini bilmiyor ve diğer oyunculara oyunu zehir ediyor.
youtubeden öğretici videolar izle yoksa kendi başına zor öğrenirsin yakın arkadaşın varsa oynayan onlardanda öğrenebilirsin bana kalırsa hile ile başlama teşekrüelr
İlk öncelikle egitim moduna gir 3 egitim modunuda tamamladıktan sonra sana maviöz vericek şampiyon al Önerecegim şampiyonlar
master yi mis fortune ashe malphite ve yuumi bunlar kolay şampiyonlar
5er li iki takım var iki takımında amacı haritadaki ejderleri destansı canavarları kesip güclenerek rakibin kulelerini düşürüp rakibin merkezini yok etmek
Kardeşim ilk Önce kendine bir main edin Hileyle oynuyacaksan ward atmayı ve nerede duradcağını bilmen lazım Ama Tanksan Takımının Önünde Durarak Takımına Yardımcı ol Ve Kendine Güzel Preler Bul