lol nasıl oyananır taktikler nelerdir hile ile başlayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
lol nasıl oyananır taktikler nelerdir hile ile başlayım

Üye
5 HİZMET YILI
lol nasıl mı oynanır knka ilk once basıt karakterle le oyna master fln sonra yavas yavas cık oyle bıraz emek vermen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğitime girerek ne yapman gerektiğini öğrenebilirsin zaten sonra yavaş yavaş alışırsın karakterleri tanımaya başlarsın devamı gelir

Üye
5 HİZMET YILI
Gerçek anlamda öğrenmen uzun sürecektir fakat başta master yi tarzı kolay şampiyonlarla başlarsan daha rahat öğrenirsin. Ve youtube videolarından da öğrenebilirsin biraz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Garen master yi gibi karakterleri oyna ve sıksık oyunu oyna kendiliğinden gelişirsin ve kendi şampiyonunu keşfet senin için yaratılmış şampiyonu keşfet

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sana tavsiyem bol bol lol videosu izle fakat gidip kfc garen for win aptallarını değilde naru,panky,closer gibi youtuberları izle detaylı infolar vererek sağlam bilgi aktarıyor önce botlara karşı oynayıp geliştir mekaniğini sonrası geliyor zaten ve en önemli tavsiye lvl 30 olunca windsharp kullan ^^

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kısaca anlatıyım bi harita var 3 tane yol var o yollara farklı farklı roller gidiyor ortaya gidenlere midlaner deniliyor midde karsşındaki adam ile savaşıyor üst yola gidenlere toplaner orada da farklı bir toplaner ile savaşıyor alt yola ise 2 kişi gidiyor birisi vurdukça hasar veren bir karakter alıyor birisi de onu koruyacak bir karakter alıyor, bir de orman var tabi ormana da 5.kişi gidiyor ormandaki yaratıkları keserek item alıyor kasılıyor ve o yollara yardıma gidip rakibi öldürmeye çalışıyor sen ortada oynayacaksan yasuo oyna bak yasuo yeni başlayanlar için bir şeyler izle eğitim modunu falan oyna ilk oynadıgında karışık gelebilir ama ilerledikçe kavrarsın

Üye
5 HİZMET YILI
5er li iki takım var iki takımında amacı haritadaki ejderleri destansı canavarları kesip güclenerek rakibin kulelerini düşürüp rakibin merkezini yok etmek

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunu başta anlatıyor zaten ufak bir bilgi ile başlayıp güzel bir oyuncu olabilirsin ama karakter satın alırken zorluğa dikkat etmelisin.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
En başta ashe ya da mf ile oyna kolay karakterler de öğrenebilirsin

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
jax öneririm 4 yıl önce başladığımda bende ilk jax oynamıştım başlangıç için güzel karakter ve hala güçlü

ss
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun oldukca kolay ve basit cabuk öğrenirsin başta anlatıcısı falan cok hoş alışırsın kolay herolarla başla youtubeden öğretici videolar izlemen yeterli

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyunu başta anlatıyor zaten ufak bir bilgi ile başlayıp güzel bir oyuncu olabilirsin ama karakter satın alırken zorluğa dikkat etmelisin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
the simplest character Garen or nasus as a newbie is the best choice

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben oyuna ne biliyim canlı yayın ve video izleyerek başladım ve gayet kolay ögrendim sana da öneririm

Üye
5 HİZMET YILI
higuys i want cheat on pubg lite so icant click the cheat why !!!!

Üye
6 HİZMET YILI
bende bu oyuna başlarken nasıl oynanır diye cok arastırdım ama bu oyunda öyle deneye deneye öğrenirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
en başta garen oyna o tarz karaktelrler daha kolay

Üye
5 HİZMET YILI
yüksek elo bi arkadaşın varsa sana yavaş yavaş anlatır iyi öğrenirsin o şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...