Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol nasıl oyananır taktikler nelerdir hile ile başlayım
Lol nekadar bir takım oyunu olsada tr serverında öyle oldugunu sanmıyorum öncelikle league of legends da heroların düz vurusları (auto attack) ve özel yetenekleri mevzuttur (skill) her heronun farklı bir özel yeteneği ve düz vurusu vardır bunları heroları antreman modunda deneyerek kolay bir şekilde alışabilirsin
En basit ögrenme yolu sürekli oyun at knk yani öldün diye bu nasıl oyun lan diyip çıkma oyunda emek göstermen gerekli birde hevesin vardır umarım yoksa boşa başlama yorarsın kendini.
tam olarak öğrenmek baya zamnını alıcak basit karakterler oynıyabilirsin oyunu iyice öğrenmek istiyorsan profesyonel maçları izliyebilirsin orda neler yaptıklarını adım adım takip ederek öğrenmiş olursun
en başta önerebileceğin lane adc yani en aşağıdaki koridor ilk önce kolay karakterlerlen başlamanı tavsiye ederim jinx,missfortune,tristana ama support da oynayabilrsn yani adcyi koruyan yardım eden ondada yuumi soraka gibi karakterleri öneririm sonrasında zaten kendin gelişirsin
Oyunu eğlencesine oyniycaksan master yi ile başla devam et kafana göre hile fln açarsn ama ilerde lol espor fln düşünürsen espor yayıncılarını izle bişeyler öğrenmeye çalış
lolu eger hılesız oynıcaksan kolay çarlarla başlayabilirsin ornegın master ama eger hıleyle oynıcaksan skıl shot olan karakterlerı oyna ornegın Ezreal Twitch Gibi