LoL normal ve sıralı maçlarda MMR sistemi bulunuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bir aydan beri girdiğim normal ve sıralı oyunlarda karşıma ve benim takımıma sürekli altın ve platin oyuncuları denk geliyor sadece. Bunun sebebi sadece rastlantı mı yoksa normal ve sıralı oyunların da kendi mmr sistemleri var mı?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Rastlantı olabilir. Gece saatlerinde bir ara oynadığımda bronzunu da atıyordu, challengerini de.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla var ama rankeddeki gibi net eşleştirmeye uğraşmıyor yakın kümelerde olması yetiyo

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu 0 dan hesap kasmak için soruyorsan eğer var. Yüksek elo birisiyle normal oyun atarsan senin fresh mmrın yükselir. Örneğin botted hesap aldıgımızda ilk maç sonunda bronz 3 tarzı bir şey başlatıyor. Ama sen gidip challenger birisiyle 10 15 normal oyun atarsan ilk maç sonunda en kötü silver başlarsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sana olabildiğince yakın oyuncularlarla eşleştiriyor. Ama bunu dereceli mmrını mı kullanarak yapıyor ayrı mmr mı emin değilim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mmr sistemi oluyor kanka o biraz değişiyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kazanıp kaybetme oranıyla ilgili gizli bir mmr var diye biliyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
normal game ve aramda da mmr sistemi var, eşleşmenin uzun surmesi mmrın yüksek olmasından kaynaklanabiliyor

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bir aydan beri girdiğim normal ve sıralı oyunlarda karşıma ve benim takımıma sürekli altın ve platin oyuncuları denk geliyor sadece. Bunun sebebi sadece rastlantı mı yoksa normal ve sıralı oyunların da kendi mmr sistemleri var mı?
Var ama dereceliye göre biraz daha baştan savma yani bronzdayken karşına altın ve platin gelmesi çok olası değil ama normaldir eğer eşit ranklarda girmek istiyorsan dereceliyi öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Evet var soloq oynamasan bile senin oynayıs seviyene yakın oyuncular ile eşleştiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
benim bildiğim duyduğum araştırdığım kadar evet senin winrate ne göre karşına adam dikiyor ve kendi takımına ona göre atıyor ws değişik birşey o

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim bildiğimde var kanka mmr sistemi normal oyunlardada pren falan varsa esela onun ligindeki oyunculardanda gönderebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kazanıp kaybetme oranıyla ilgili gizli bir mmr var diye biliyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
oyun senin başarının plat veya altın olarak görüyordur o yüzden atıyordur normal veya sıralı maçlarda mmr yok

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
var kanka 20 levellik hesaplarla giriyoruz arkadaş 500 level tüm dengeyi değiştiriyor ama daha esnek tabi rankeda göre

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
normal oyunlarda da mmr var ama ranked maçlara göre daha geniş aralığı var o yüzden lig aralığıda çok olabiliyor

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sen iyi bir oyuncuysan sana en aptal oyuncuları atıyor ve sen ne kadar iyi olursan ol o aptal oyuncular yüzünden hep kaybediyorsun.
Kendi çaplarınca denge getiriyorlar oyuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...