Arkadaşlar, bir aydan beri girdiğim normal ve sıralı oyunlarda karşıma ve benim takımıma sürekli altın ve platin oyuncuları denk geliyor sadece. Bunun sebebi sadece rastlantı mı yoksa normal ve sıralı oyunların da kendi mmr sistemleri var mı?
bu 0 dan hesap kasmak için soruyorsan eğer var. Yüksek elo birisiyle normal oyun atarsan senin fresh mmrın yükselir. Örneğin botted hesap aldıgımızda ilk maç sonunda bronz 3 tarzı bir şey başlatıyor. Ama sen gidip challenger birisiyle 10 15 normal oyun atarsan ilk maç sonunda en kötü silver başlarsın
Arkadaşlar, bir aydan beri girdiğim normal ve sıralı oyunlarda karşıma ve benim takımıma sürekli altın ve platin oyuncuları denk geliyor sadece. Bunun sebebi sadece rastlantı mı yoksa normal ve sıralı oyunların da kendi mmr sistemleri var mı?
Var ama dereceliye göre biraz daha baştan savma yani bronzdayken karşına altın ve platin gelmesi çok olası değil ama normaldir eğer eşit ranklarda girmek istiyorsan dereceliyi öneririm
Sen iyi bir oyuncuysan sana en aptal oyuncuları atıyor ve sen ne kadar iyi olursan ol o aptal oyuncular yüzünden hep kaybediyorsun.
Kendi çaplarınca denge getiriyorlar oyuna.