Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aralar script olayına riot çok göz yumuyor galiba hali hazırdaa kayıtlı hesapları silmeleri gerekiyor işlerinede geliyor ban dalgasına kadar bekliyorlar. eskiden 1 günde bilemedin 3 günde hemen banlarlardı geçen 3 ay oynadım hiç bişey olmadı. Ama eski tadı yok bencede.
oyun kendini sürekli yeniliyor 2 sene oncesine bak bide şimdiye 2 sene sonrası bile neydi ne oldu dicez bence yeni kostumler şampiyonlar oynanış tarzı sürekli yeni nesili ceken şeyler biticegini hiç düşünmüyorum ve toxiclik son zamanlarda olan şey deilki ben lolu bildim bileli içinde toxiclik de var
yıllar önce metin2 oynarken en ufak küfürde ban yerdik . simdi küfür etmek o kadar normallesmiş ki rahatsız olana bile ters bakıyorlar. ölüyosa bu yüzden ölüyodur
Tr'de oynuyorsan öyle hissettirebilir.
Euwda arena modunda 7k puana ulaştım. Maçıma gelen insanlar baya düzgün insanlar. Kimse flame atmıyor herkes kibar takılıyor
lol ölüyor demekle senin kastettiğin çok farklı şeyler bence lolün öleceğini sanmıyorum piyasada benzer sadece 1 tane oyun var kitle dahada kötüleşebilir ama öleceğini sanmam
Mesele dediğin gibi kitlesinin toksik olması, yoksa lolü diğer oyunlarla kıyaslarsak gelişmeye ve geliştirilmeye devam ediyor, aynı klasmanda olmasalar bile pubg (steam) yi karşılaştıralım adamların anlık oyuncu sayısı milyon civarındaydı feedbacklere cevap vermediler, oyun hata ve açıklarını düzeltmediler kazançlarına kazanç katmak için boyuna skın çıkardılar ne oldu pubgnin oyuncu sayıcı milyondan binlere düştü ama lol öyle değil ayda birkaç kez yamalar geliyor nerfler bufflar (bkn: yama notları) bir yandan da yeni skınlerden parayı kırıyorlar.
Toksik kitle her oyunda illaki biraz var ve LoL kolay kolay ölmez piyasada iki büyük var zaten dota ve LoL yenisi ve daha iyisi gelmedikçe kolay kolay bırakılmaz LoL