Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar malum piyasada bir sürü LoL uygulaması var. Blitz Porofessor vs var. Sizce en az FPS düşüren hangisi? Kullanmayı öneriyor musunuz? Şimdiden iyi forumlar <3
knk buna benzer bi konu açmıştım porofessor önerdiler kullandım memnunum senpai ve blitz gibi drop atmıyor düşük bi sisteme sahibim bana güvenip rahatlıkla porofessor kullanabilirsin şimdiden iyi oyunlar.
ben blitzden memnunum eğer sistemin bi tık iyi ise onu kullan professor de kullandım arayüzü garip kullanışsız geldi ve rün dizmeyi bulamadım onda blitzde şu sıralar arada hatalı diziyor dizemiyor senpai kullananlara da sormak lazım
bende blitz kullanıyorum ama bir çok kişi arkada çalışırken bilgisayarda kasma yaşanmasına sebep oldugunu söylemiş oyun başladıktan sonra sağ alttan kapatırsan bir sorun olmaz bence ben öyle kullanıyorum blitzi öneririm
şöyle kanka blitzi önermem çünkü kullanışsız porofessor kullanabilirsin ki bu da overwolf aracılığı ile kullanılıyor ben gayet memnunum çok spesifik noktalarda noksanlık yapıyor onun dışında mükemmel
en iyisi blitz ama bazen hata olabiliyor rün aktarmada felan ve bence fps düşürüyor senpai'yi hiç kullanmadım ama porofessor kullandım şu an kullanmıyorum ama en az fps düşüren uygulama bu
pc iyise hiçbirinde fps düşmez bu arada en güzel gözükeni kullan