Onaylı Üye
evet bazen normal olarak ping düşünce insanlar dns sayesinde düştüğünü falan düşünüyor ancak öyle bir şey yokhiç etkisi yok bizzat denedim
evet bazen normal olarak ping düşünce insanlar dns sayesinde düştüğünü falan düşünüyor ancak öyle bir şey yokhiç etkisi yok bizzat denedim
Fark etmiyor kanka önemsiz benceLoL oynarken DNS ayarı önemli mi sizce? Kullanıyorsanız da önerebilir misiniz?
hiç bir şey fark etmez dostum ben 8.8.8.8 8.8.4.4 kullanıyorum pingi kendi internetine göre alırsınLoL oynarken DNS ayarı önemli mi sizce? Kullanıyorsanız da önerebilir misiniz?
Ping için önemli olabilir.LoL oynarken DNS ayarı önemli mi sizce? Kullanıyorsanız da önerebilir misiniz?
dostum nerdeyse hiç farketmiyo dnsLoL oynarken DNS ayarı önemli mi sizce? Kullanıyorsanız da önerebilir misiniz?
vpn açarsa ping daha çok artar bilmeden konuşma dostumDNS hiç etki etmeyecektir. eger pin için diyorsan vpn ler var onları deneyebilirsin.
hayır önemli değil ama lol kapattıktan sonra temp temizleLoL oynarken DNS ayarı önemli mi sizce? Kullanıyorsanız da önerebilir misiniz?
ms için diyorsan etkilemiyor diye biliyorumLoL oynarken DNS ayarı önemli mi sizce? Kullanıyorsanız da önerebilir misiniz?