Uzman Üye
tilt olma durumunu mute all yapara k çözdüm
daha iyi ifade edemezdin dostum okulların açılmasını 4 gözle bekliyorum dia elo da bile var tr server diyip geçiyoruzSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
sc kullanarak agaSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
üst eloda hesabı riske atamam agacım yasc kullanarak agaDDDDDDDdddd
Mute atmayı alışkanlık haline getirdim. oynayışı düzelmiyorsa yapacak birşey yok maçı carryleyecenSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
cSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
chate direk all mute atmanı tavsiye ederimSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
sana kötü laf eden olursa direk sustur kankam öyleleriyle uğraşmaya gerek yokSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?