Onaylı Üye
teşekkür ederim <3kanka metayı sürekli takip et profesyonel oyuncuların oynayışlarını izle veya yüksek rank yayıncıların
ne zaman roama çıkıyor ne zaman laneye freeze atıyor ne zaman itiyor onları izleye izleye ööğrenmen lazım başka çok bi çaresi yok çok fazla oynamak iş yapmaz öğrenerek oynamadıktan sonra ve harita takibini çok iyi geliştir haritanı en büyükte kullan gözüne çarpsın
ytden videolar izlelolde iyi oynamanın temeli oyun bilgisi diye duydum iyi oyunculara sorduğumda oyun bilgisi diyorlar o yüzden oyun bilgimi geliştirmek istiyorum ama nasıl olacağını fazla bilmiyorum yardım edin
bol bol öğretici video izle o videolardakini her gün en az 2 saat boyunca tekrarla bu şekilde oyun bilginde ortaya koyuşunda gayet yükselirlolde iyi oynamanın temeli oyun bilgisi diye duydum iyi oyunculara sorduğumda oyun bilgisi diyorlar o yüzden oyun bilgimi geliştirmek istiyorum ama nasıl olacağını fazla bilmiyorum yardım edin
mapı kontrol etmek en önemlisi ping at farm yap bunlar en klasikleri bunları yaptınmı gerisi gelirlolde iyi oynamanın temeli oyun bilgisi diye duydum iyi oyunculara sorduğumda oyun bilgisi diyorlar o yüzden oyun bilgimi geliştirmek istiyorum ama nasıl olacağını fazla bilmiyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?