LoL hakkında rehber yapmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İlk olarak League of Legends'a sezon 4'te başladım. Ve sezon 7-11 arası Challanger'dım. Bu sezon öyle dia eloda falan takılıyorum. EUW'da maksimum Master 400 puan civarına yükseldim. Belki iyi belki kötü oynayıp sırf oyun bilgisi yetersizliğinden oyun kaybeden arkadaşları ara sıra düşük eloda maç girerek görebiliyorum. Ve gerçekten iyi oynayıp sırf oyun bilgisi olmadığından kaybeden çok kişi var. Sezon 9-10'da Gangplank TR 1.si olmuştum. Bu kadar uzun süre challanger olmamın en büyük sebebi mükemmel yeteneklerim yoktu ama oyun bilgim iyiydi. (aktif oynamaya göre sıralama değişiyor ancak her çıktığımda 1 aydan uzun süre kaldım.) Eğer isteyenler olursa script, troll, AFK ve flamer insanlar gibi şeylerle başa çıkabilecek detaylı bir Win rehberi yazabilirim. (çok uzun bir rehber olacak o yüzden bu konuyu açtım. Eğer oy çok olursa yazacağım.)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Reis Video Şeklinde Olsa Harika Olur

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
çok başarılı ve güzel olur bence

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Forum ortamındayız, oy çok olursa şu konuyu ya da bu konuyu açarım tarzı konulara hiçbir zaman anlam veremedim, veremiyorum da. Zaten forum ortamındayız, çok yardımcı olmak istiyorsan aç işte konusunu. Oylamaya sunarak ne yapmaya çalıştığını da anlamış değilim. Bu konunuzu kilitliyorum, bir daha bu tarz konular açmanız durumunda hesabınızı kalıcı olarak kaybedebilirsiniz. Forumlar yardımlaşma ortamıdır, hit ölçme yeri değil. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...