LoL oyun bilgisi nasıl geliştirilebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
lolde iyi oynamanın temeli oyun bilgisi diye duydum iyi oyunculara sorduğumda oyun bilgisi diyorlar o yüzden oyun bilgimi geliştirmek istiyorum ama nasıl olacağını fazla bilmiyorum yardım edin
Dostum en güzel geliştirmek için videolardan yararlanabilirsin daha çok oyun oynayıp da geliştirebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Metayı sürekli takip et ayrıca ne kadar oynarsan o kadar gelişirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oynayarak öğreniyorsun her ne kadar video izlesen bile oynaya oynaya daha iyi öğreneceksin fakat oyuna çok hakim değilsen sc ile kendini köreltme derim olabildiğince normal oyna sıkıldıkça sc aç takıl

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyuna harcadıgın zaman oynanıs ve yayıncıların oyun ici yaptıgı oynanıs tarzından bolbol izlersen esporci olursan:)

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
video izlemeni öneririm öğretici adında olanları değil ama mesela twitch de elwind gibi falan öğretici olmasına gerek yok kendin analiz edersen ne yaptığını daha akılca kalır ve fikir yürütebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyun bilgisini geliştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Oynadığınız oyunu iyi tanıyın: Oynamak istediğiniz oyunu iyi tanımak, oyun mekaniği, karakterler, haritalar, silahlar ve stratejiler hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir.
  2. Oyunu izleyin: İyi oyuncuların oyun videolarını izleyerek, oyunun nasıl oynandığını ve stratejilerini öğrenebilirsiniz.
  3. Oyun forumlarını takip edin: Oyun forumları, oyun hakkında bilgi alabileceğiniz ve diğer oyuncularla tartışabileceğiniz yerlerdir.
  4. Pratik yapın: Oyun bilginizi geliştirmek için oyunu sık sık oynamalısınız. Pratik yaparak, oyun mekaniğini ve stratejileri daha iyi anlayabilirsiniz.
  5. Takım arkadaşları edinin: İyi takım arkadaşları, oyun bilginizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Birlikte çalışarak, daha iyi stratejiler geliştirebilirsiniz.
  6. Yarışmalara katılın: Yarışmalara katılarak, diğer oyuncularla rekabet edebilir ve oyun bilginizi geliştirebilirsiniz.
  7. Oyunu analiz edin: Oyunu analiz ederek, hatalarınızı ve başarılı olduğunuz noktaları tespit edebilirsiniz. Bu sayede, oyun bilginizi daha da geliştirebilirsiniz.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. Yüksek seviyedeki oyuncuların yayınlarını veya videolarını izle. Bu, profesyonellerin ne yaptığını ve oyun hakkında nasıl düşündüklerini anlamanı sağlar.
  2. Oyunu düzenli olarak oyna ve kendi oyun stilini analiz etmeye çalış. Yaptığın hataları araştır ve nasıl daha iyi oynayabileceğini düşün.
  3. Bir rol ve birkaç şampiyonu iyi öğrenmeye odaklan. Bir şampiyon ve rol hakkında ne kadar çok şey bilirsen, oyunu genel olarak anlamak o kadar kolay olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
reklam olmasın diye söylemiyorum bir kanal var sürekli prof oyuncuların otplerin falan analizini yapıyor kendisi çok iyi oynamasada oyunu bay agüzel öğretiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer jungle mainsen Closer izleye bilirsin çok iyi bir oyuncu ve E-sporcu onu izleyerek tam olarak öğrenmezsin ama bi fikrin olur.

Üye
3 HİZMET YILI
Hangi rolde oynamak istiyorsun ya da hangisine elin yatkınsa youtube da bir sürü öğretici video mevcut.KassadinsCreed'i takip edebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Turnuvalar izleyerek eğer biraz daha fazla zamanın varsa elayja ve lynx çerez izleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yayın izle iyi oynayan oyuncuların ve oynadığın koridorun rehber videolarını izle

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knk bol bol dereceli atman gerekiyo ekstra olarak kendi liginden yüksek biriyle oynayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...