LoL Oyun Kötü Takım Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler ben 8 0 olmuş oluyorum soloda dk 15 te bi bakıyorum skor 8 e 20 olmuş zaten o 8 kil de bende sonra isterseniz çok iyi hile kullanın taşınmıyor maç genelde bu durum oluyor 10 maçtan 6-7 sinde böyle oluyor oyun takıma 4 feeder veriyor ve taşımanız imkansız sizdede böyle oluyormu acaba oyun skorlar iyi olduğu için bizi iyi diye mi yanımıza kötü insanlar geliyor

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tamamen şanş işi :D

Bu arada elo ne?

Sen baya sinirlenmişsin belli :panhype:

Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
şanssızlık sana virüs olmuş bulaşmış kanka :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aga öyle ya her seferinde dağınık hepte küfür ediyolar

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
malesef lolün acı yanlarını tatmışsın hocam :) bi kaç maç kazanmaya gelmiyor hemen ona göre eşleştiriyor seni

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Elon ne merak ettim lolun sözde sistemi şu şekilde elona göre verıyor normalde yanı bronz altın gumus hatta plattaysan toxıc ve kötu oyuncular gelmesı normal ıstemıyosan lıg yukselmeye veya eu ya geçebılırsın en azından oranın toxıclerı umrunda olmuyor pek :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kankam ingilizcen varsa bana yaz sana bunu açıklayan bir vidyo atıyım ama kısaca söylemem gerekirse elo sistemi şöyle işliyor: 30/40/30, %30 free win %30 free lose kalan %40ında da senin nasıl oynadığına bağlı. Tabiki laning phase önemli ama önemli olan onu kullanabilmek ve mid game'e aktarabilmek. her 10 oyunun 6-7 sinde böyle olduğuna düşünüyosan 4 tanesi gerçekten öyledir kalan 2 taneside senin kötü oynamandan kaynaklıdır buda %40 senein elinde olan oyunları yarısı olduğuna göre elo sistemi gayette işini yapıp seni olman gereken eloya yerleştirmiştir demek. Elonu bilmiyorum ama elmas üstündeysen ve gerçekten böyle bir durum olduğunu düşünüyorsan bir koça başvurmanı öneririm. iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
5 HİZMET YILI
çarın elo helldedir dostum sana surekli win ratesi dusuk adamlar gelir baya surer bu lig atlaman lazım duzelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kankam ingilizcen varsa bana yaz sana bunu açıklayan bir vidyo atıyım ama kısaca söylemem gerekirse elo sistemi şöyle işliyor: 30/40/30, %30 free win %30 free lose kalan %40ında da senin nasıl oynadığına bağlı. Tabiki laning phase önemli ama önemli olan onu kullanabilmek ve mid game'e aktarabilmek. her 10 oyunun 6-7 sinde böyle olduğuna düşünüyosan 4 tanesi gerçekten öyledir kalan 2 taneside senin kötü oynamandan kaynaklıdır buda %40 senein elinde olan oyunları yarısı olduğuna göre elo sistemi gayette işini yapıp seni olman gereken eloya yerleştirmiştir demek. Elonu bilmiyorum ama elmas üstündeysen ve gerçekten böyle bir durum olduğunu düşünüyorsan bir koça başvurmanı öneririm. iyi forumlar
bunun yanında küçük bir şey daha söyliyeyim top lane oyunda en az etkinin olduğu lane o yüzden maçları taşıman normalden daha zor olur çünkü oyunu kimin kazanacağı zaten hangi takımın karşı takımın hatalarını daha iyi değerlendirmesiyle belirlenir. Bunu en kolay jungle, sonra mid lane ile yapabilirsin. Soloda yapabileceğin tek şey bot veya mide fight sırasında tp atabilmek, bot lane ile aralarındaki fark ise botun 2 kişiden oluşmasıdır.

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu durumda yapacağın şey bi anda bilgisayarı camdan aşağı atmak olacak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka şans işi bu banada ara sıra oynadımda geliyodu sıkıldım sildim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum bilmiyorum eğer rankedden bahsediyorsan buludunduğun ligin aşşağısına düşürene kadar devam eder eğer çok imkasnız 3 4 oyunu kazanırsan artık olay düzelmeye başlar.Yok normal game diyorsan orda tamamen senin skoruna bağlı eşletiroyur tecrübeyle sabittir. Oyun sonu sürekli düiük hasarın varsa(sup hariç) o zaman daha kötü eşleşmeler olurke ndaha yüksek ve taşımaya falan başlarsan karioya da takımına da yüksek ligden adamlar gelmeye başlar yani kısaca noraml oyunun bile bir lig sistemi var kendi içersinde.He tabi birazcık daşanslı olmalısın.
Mesela dündü sanırım 28 lwl hesabımla 10 15 oyun adc ile taşıdım sc açıkken.16. oyun karşı bot pre grandmaster vayne main sup da aynı şekilde lulu main geldi.Ondan sonraki oyunlar da aynı şekilde.

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
League of Legends'a hoşgeldin, daha yeni maç girdim troll bot pre geldi adamları kastırdı midde adamı 5-0 yeniyodum o kazandı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Beni yanlış anlamanı kesinlikle istemem ama bence hatayı ilk olarak kendinde aramalısın. Dakika 15 te 8-0 olmuşsan mide bota roamlamayı deneyebilirsin. Bu sayede hem takımın hem de senin motivasyonun artacaktır.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu durum 30 level altında full var ve şöyle bir şeydfe var 30 lv altı %70 hile gelme oranı var nede olsa 0 hesap kimin ne olduğu belli değil emek yok bşi yok :D ama 30 lvl sonrası dereceli için diyim ben %20 lere düşüyor bu oran

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hiçbir oyunda takım arkadaşın yoksa sabit her oyun kötü gibi gelir herkese

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynı sorundan bende muzdaribim sebebini bilmediğim şekilde takımıma kötü oyuncular geliyor anlamış değilim çözümü varsa lütfen aydınlatın bizi üstadlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...