Üye
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim, bir sorum daha var; format atıp windows 10 geçersem (windows 11 kullanıyorum şuan) yeni hesaplarım banlanmaya devam eder mi. Çünkü Spoofer almaya yetecek kadar param yok...Temiz bir format atmanız yeterli olacaktır; ancak HWID yani donanım banı aldıysanız, bunu spoofer ile çözebilirsiniz.
Dediğim gibi, donanım banınız var mı bilmiyorum; deneyip görmeniz lazım. Siz temiz formatınızı atın, oynayıp test edin lütfen.Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim, bir sorum daha var; format atıp windows 10 geçersem (windows 11 kullanıyorum şuan) yeni hesaplarım banlanmaya devam eder mi. Çünkü Spoofer almaya yetecek kadar param yok...
Yardımın için teşekkürler, deneyip olursa en kısa zamanda konuya eklerim. İnsanlar da yararlanmış olur. İyi günlerDediğim gibi, donanım banınız var mı bilmiyorum; deneyip görmeniz lazım. Siz temiz formatınızı atın, oynayıp test edin lütfen.
Yorumun için teşekkürler, perma hesabımın açılmıyacağını biliyorum dostum benim derdim başka hesap açtığımda oyuna daha girmeden o hesabın da banlanması farklı bir çözüm önerin varsa paylaşabilirsen çok minnettar kalırım.aslında perma ban yiyen açılmaz hiç bir şekilde o hesabı unut git başka bir hesap aç o hesapta oyna
bunun için format atmanı öneririm bence sağlıklı bir seçim olurYorumun için teşekkürler, perma hesabımın açılmıyacağını biliyorum dostum benim derdim başka hesap açtığımda oyuna daha girmeden o hesabın da banlanması farklı bir çözüm önerin varsa paylaşabilirsen çok minnettar kalırım.
Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşın aldığı hatayı kendim de alıyorum çözümü nedir format yerine spoofer nerden indirebilirim ve her ban yediğim de yeniden kullanabilir miyimbunun için format atmanı öneririm bence sağlıklı bir seçim olur
Hwid banı spoofer ile çözebilirsiniz, her ban yediğiniz de tekrardan kaldırabilirsinizBenim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşın aldığı hatayı kendim de alıyorum çözümü nedir format yerine spoofer nerden indirebilirim ve her ban yediğim de yeniden kullanabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?