LoL Ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu aralar pingin sebebi COVID-19'un insanları sokağa çıkartmamasından dolayı gibisinden bir makale okumuştum
İnternete evinde 10 kişi bağlanınca nasıl yavaşlıyor ve ping giriyorsa Dünyada da o kadar kişi bağlanınca ping sorunu normal gibi geliyor, mesela kendimden örnek veriyim ben CS:GO oyuncusuyum son 20 gündür internet aşırı yavaş hissettirmiyor fakat ping olarak geri dönüş yapıyor yani bir süre daha sık dişini :) - İyi Forumlar #EVDEKAL

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
internetler bu aralar yavaş kardeşim ben milenicom denen illeti kullanıyorum bu pingden dolayı değiştiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuan genel olarak herkesde bu tip sorunlar var sadece tek sen değilsin şirketini arasan dahi size birini yönlendiricez derler ama eve gelen kişi sana bunu söyleyecektir malum salgın türkiyenin hali yoğun internet kullanımı var diyecekler.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ethernet üzerinden oyuna giriş yapmayı dene wifi açıkta olsa wifi ile bağlanma sen oyuna.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ethernet kablosu tak veya internet paketini yükselt. internet alt yapına baktır.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kablosuz bağlanıyorsan ve fazla kişi bağlanıyorsa ping olması normal. Kablosuz bağlantıda stabil bir internet elde edemezsin.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sunucuda sıkıntı internette yok haberiniz internte boş boş sövmeyin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ethernet üzerinden hızınızı kontrol edin kablo ve altyapıya bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...