Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunun birden fazla sorunu var kablosuz isen odan ile modem arasında kaç duvar,oda,kapı vs var bunlar önemli kablosuz alıcına bağlı kaç çektiği ama kablolu isen ihtimalle altyapıdandır bu da sağlayıcı ile çözülecek bir şey
Senden kaynaklanan bir hata olmayabilir altyapıdan olabilir. Teknik servisi arayıp bilhilendirebilirsin. Ya da en basidinden modem arayüzüne giriş yapıp bağlı olan cihazları elle kaldırmayı dene.
Modem ile PC arasındaki mesafe fazla ve arada duvar bulunuyorsa pingi olumsuz etkileyebilir bunun çözümü ise kablolu bağlantı olur. Şahsen ben kablo aldığımdan beri herhangi bir ping sorunu yaşamadım (Superonline Fiber). Eğer kabloluysan internet sağlayıcınla iletişim içerisine girmelisin
Modem arayüzüne girip internetine bağlı olanlara bak. Komşu falan bağlıysa belki bu yüzden ping oluyordur. Şifreyi değiştir en iyisi. Olmadı modemi fabrika ayarlarına döndür. O da olmazsa müşteri hizmetlerini ara dostum
Devamlı oluyorsa eğer, yani sürekli aynıysa pingin internetinde kesinlikle bir sorun var fakat dalgalanma şeklindeyse evde kaç kişinin kullandığına ve ne kadar kullandığına bağlı olarak bunu yaşıyorsundur. İnternete bir sınırlama koy
Uzun süreli kullanımda modemler şişer dostum modemini değiştirmeni tavsiye ederim eğer wifi kullanıyorsan modem ve pc arasında çok fazla duvar ve oda varsa da ek wifi adapter alabilirsin sinyal gücünü arttırmak için.
wifi internet hızını aşırı etkileyen unsurdur birde çerezlerini temizle tarayıcının geçmişini komle temizle modeme reset at reset derken modemin arkasında küçük bir igne deligi gibi bi delik var oraya telefon ignesi vb birşey yardımıyla çözülecegine eminim sorununun