Lol ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zero to Hero
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben aytelekom kullanıyorum video dizi izliyorum 720p kasmadan cok güzel herşey güzel ama lole girince oyuna girince ping 2-3 k ya fırlıyor benim bilmedigim bir yasak ayar vs olabilirmi modemle alakalı vs eskiden ttnet kullanıyordum ona hiç böyle bişey yaşamamıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyuna girerken telefon internetini ve kardeşin var ise kardeşinin internetini kapatmanı öneririm.
özellikle Kardeş

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
support.riotgames.com adresine bilet gönder ping değerlerini isteyecekler onlara ping değerlerini gönderdikten sonra sana bütün çözüm yollarını söyleyecektir.
En net çözümü dediğim gibi burdan bulabilirsin başka bir şekilde sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ağ bağlantılarında veya driverlarında sıkıntı yok demi güncellemelerinde var bildiğim kadarıyla oyunlarda değişkenlik gösterebiliyor çünkü böyle durumlar

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
türktelekom kullanıyosan siber saldırı yapılıyormuş galiba türkiye genelinde var bu ping sorunu

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
lol ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben ya internetim hızlı olduğu zamanlarda bile lolde pingim gereksiz yükseliyo bunun nedeni muhtemelen sunuculara bir anda aşırı yüklenme

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer türk telekom alt yapısına sahip bir internet kullanıyorsan dünden beri türk telekomda bütün kullanıcılarda internet erişiminde sıkıntı var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lol ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben ya internetim hızlı olduğu zamanlarda bile lolde pingim gereksiz yükseliyo bunun nedeni muhtemelen sunuculara bir anda aşırı yüklenme
Kardeşim driver güncellemelerini deneyebilirsin demiştim yukarda oyunlarda değişkenlik gösteriyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eğer türk telekom alt yapısına sahip bir internet kullanıyorsan dünden beri türk telekomda bütün kullanıcılarda internet erişiminde sıkıntı var.
yok türkcell kullanıyorum superbox ama eskiden 100mbps TT kullanıyodum pingim de bayağı düşüktü ama yinede pingim zıplıyodu

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yok türkcell kullanıyorum superbox ama eskiden 100mbps TT kullanıyodum pingim de bayağı düşüktü ama yinede pingim zıplıyodu
İstersen modemini bir reset at - vpn programı açık olmadığına dikkat et - en son çare müşteri hizmetlerini arayıp destek al en net bilgiyi onlar verebilir.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardeşim pek bu konulardan anlamam fakat aytelekomun sana bir fayda getireceğini düşünmüyorum Superonline a geçmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kablo çekmeni öneririm bir de arkada bir şey açık olmamasına emin ol zaten Türkiye sunucuları kötü

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Deneme yap mesela lole girerken bütün sekmeleri kapat (discord steam gibi uygulamalarda dahil) daha sonra wifiyi kapat modemden ve kablolu bir bağlantı kur eminim bir sorun kalmayacaktır eğer sorun kalmaya devam ederse riota veya internet müşteri hizmetlerine başvur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...