LoL Platin elodan nasıl çıkılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Platin 2'de hapsoldum, sürekli kaybedip kazanıyorum. İntleyen ya da ilk kanı verdikten sonra oyunu bırakan oyuncular geliyor, nasıl çıkarız Platin elodan?

Moderatörün son düzenlenenleri:

wl0

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlarınla gir veya takım oluştur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aga yanında güvendiğin birini al çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ya sağlam pre ile girmen gerekir ya da takım oluşturman gerekir yeni arkadaşlar bulup ya da kendini alıştırmalarla geliştirmen gerekir

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
O eloya hapis olduğuna göre demek ki o lige ait bir oyuncusun, oyunculuğunu geliştirmeye bak.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar platin 2'de hapsoldum, sürekli kaybedip kazanıyorum. İntleyen ya da ilk kanı verdikten sonra oyunu bırakan oyuncular geliyor, nasıl çıkarız plat elodan?
en iyi bildiğin şampiyonu scriptle kombine oyna birde arkadaş al kazanmaya başlarsınız

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka önceden lol tek başına oynanabilen bir oyundu fakat şuan öyle değil kesinlikle bir takım oluşturup esnek atman gerekiyor veya sağlam birini bulup duo atman gerekiyor yoksa ilerlemen kesinlikle imkansız bir hal alıyor çok çok zor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk dia 1 duo bul sonra onunla lig kasmaya başla tabii sende kendini geliştir meta şampiyonlarını oyna oyun bilgini yükselt ormanda her kolidoru güçlendirebileceğin için orman oyuncusu olarak da taşıyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
LEGİT SC OYNA YADA SC TAKIM ARKADAŞI BUL BOOSLASIN YADA DİREK PARA VEREREK BOOSLAT KENİDİNİ

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sc kullanıyosan kog maw la rahat çıkarsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar platin 2'de hapsoldum, sürekli kaybedip kazanıyorum. İntleyen ya da ilk kanı verdikten sonra oyunu bırakan oyuncular geliyor, nasıl çıkarız plat elodan?
Aga vallaha bence Stuck kaldıysan Mobil Bir çar oynuyucaksın. Düşük eloda falan da işe yarıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyun takibi minyon kontrolü kendi şampiyonuna hakim olma karşı şampiyonların yeteneklerine hakim olma oyunun ilk safaları düzgün ilerlersen sonunu kapatırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sc sen taşıman lazım bir ark al yanına sc olmasa bile sesliden anlasırsınız

Superior
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
elo helldesin muhtemelen ard arda kazanıp mmr ı yükseltmediğin sürece tıkılıp kalırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...