LoL Platin elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Top lane oyna jax - urgot felan oyna yada midde vladimir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Duo yoksa cok zor kral kendine bul bir sup adc oynicaksan rahat rahat cikarsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka 1v9 potansiyeli yüksek herolar öneririm kassadin alıp late scale olmaya çalışabilirsin ya da talon alıp earlyde oyunu snowballeyip kazanabilirsin ama her şeyden önemlisi tek kendine bir duo bulman lazım bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, LPReborn kullanarak sıfırdan 30'a kastığım hesapla mid, sup bazen top oynayarak platin 2 eloya kadar çıktım fakat bundan sonrası aşırı zorlu geçiyor, lig atlayamıyorum. Seri seri atlıyordum, artık script mi yetersiz geliyor yoksa benim oyun bilgim mi yetersiz? Anlayamıyorum.

Irelia, Fiora, Yasuo, Xerath gibi şampiyonları oynuyorum. Destekte ise Lulu, Karma, Morgana gibi şampiyonları oynuyordum, her şey çok güzel ilerliyordu fakat bir yerde tıkandım artık. Şu an Platin 2 0 LP'yim. Platin 3'e düşmemek için rank girmiyorum, ne yapmam gerek? Ne tavsiye edersiniz? Nasıl çıkabilirim platinden elmasa? Her türlü önerilerinizi bekliyorum.
elmas 3 üm stuck topta oyna direkt fiora sett garen al lane freeze at karşıya oynatma ben bu şekilde oldum

Donator
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka jungle de oynayabilirsin bence early gamede yok edersin ama oyun bilgine cok bakiyor ama duo bot yaparsan da tasiyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, LPReborn kullanarak sıfırdan 30'a kastığım hesapla mid, sup bazen top oynayarak platin 2 eloya kadar çıktım fakat bundan sonrası aşırı zorlu geçiyor, lig atlayamıyorum. Seri seri atlıyordum, artık script mi yetersiz geliyor yoksa benim oyun bilgim mi yetersiz? Anlayamıyorum.

Irelia, Fiora, Yasuo, Xerath gibi şampiyonları oynuyorum. Destekte ise Lulu, Karma, Morgana gibi şampiyonları oynuyordum, her şey çok güzel ilerliyordu fakat bir yerde tıkandım artık. Şu an Platin 2 0 LP'yim. Platin 3'e düşmemek için rank girmiyorum, ne yapmam gerek? Ne tavsiye edersiniz? Nasıl çıkabilirim platinden elmasa? Her türlü önerilerinizi bekliyorum.
Jungle'da gayet rahat çıkılabiliyor. Evelynn, Kindred(takım takibi gerekiyor), Master Yi gibi karakterlerle gayet rahat çıkabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şuanda zed irelia jax master çok iyi taşıyor takımı yeni onhit meta karakterleride dahil arkadaşlarınla varus ap jax sh çok iş görüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sana önerim 5 pre olarak girmeniz eğer düşünmüyorsan takım savaşlarından korkma ve 5 te 5 atmaya çalış yada direk sup oynarsan lol S+ Veya S- veriyor eğer güzel bir el çıkartırsan öylede hem çarı hemde ligi kasarsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
benım yaşadıgım sorunu başkalarıda yaşıyormuş demekki dostum geçmiş olsun sana

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Solo q da sağlam iyi anlaşabildiğin bi preyle çıkarsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Solo Q'da plat elodan çıkmak biraz şansa bağlı diyebiliriz ne kadar iyi oynarsan oyna takımın kötüyse yapacak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5 pre girmeniz lazım ve düzgün takım kompu kurmalısınız

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka plat eloya çıkıyosan zaten iyisindir, o yüzden pre bul

Üye
2 HİZMET YILI
Şöyle ki tank supportlar adamdır Leona ve Nautilus gibi yürüyen kitle kontrol çarları resmen Free lp

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
iyi oynayan arklarinla gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...