kanka bu silkroad olur metin 2 olur o gibi özel pvp serverleri gibi demiModluyorlar yani mınecraft pvp server gibi düşün
Yani kaynak kodları sızdırılırsa sen dahi lol kurabilirsin ama değiştirilmiş versiyonda mesela sen kurdun mavi öz x2 gelir veyada xp falan olmaz rün olmaz değişik değişik şeyler eklersin diğer oyunlara olanlar gibi metin2 pvp serverler var mesela metin 2 olduğu gibidir ama kurucusu farklıdır eklentiler vs.. bunun gibi
kanka bu silkroad olur metin 2 olur o gibi özel pvp serverleri gibi demi
Anladım eyv umarım rito çözer
fidye ödenenınce haber verın
kim bilir ne kadar istediler riota koymaz o kadar para ama vereceklerini bende sanmıyorum ilerleyen süreçte düşünürler artık birşeylerÖdenmeyecek.
kim bilir ne kadar istediler riota koymaz o kadar para ama vereceklerini bende sanmıyorum ilerleyen süreçte düşünürler artık birşeyler
Twitter hesabında direkt vermeyeceklerini açıkladılar.kim bilir ne kadar istediler riota koymaz o kadar para ama vereceklerini bende sanmıyorum ilerleyen süreçte düşünürler artık birşeyler
Pvp lol getirirler şimdi sonra hesaplar çalınacak dimiHocam farklı farklı lol görebiliriz demek oluyor sahtekarlıklar artabilir gün geçtikçe dikkatli olalım riot önlem almıştır ama siz genede gözünüzü 4 açın hocalarım