Ultra Üye
Hocam şu anlık riot bile belirgin bişey demiyorlar ama olma ihtimali yüksek dikkat etmekte fayda varPvp lol getirirler şimdi sonra hesaplar çalınacak dimi![]()
Hocam şu anlık riot bile belirgin bişey demiyorlar ama olma ihtimali yüksek dikkat etmekte fayda varPvp lol getirirler şimdi sonra hesaplar çalınacak dimi![]()
Ama bu olay riota yapılmazdı be yapan ayıp etmiş emek veriyo riot he şu son zamanlara bişey diyemem ama ciddi anlamda emek var yaHocam şu anlık riot bile belirgin bişey demiyorlar ama olma ihtimali yüksek dikkat etmekte fayda var
zora gelirlerse odemekten baska care yokÖdenmeyecek.
fidyeyi ödeseler boyun eğmiş olmazlar mı çaresiz oldukları anlamına gelir ve ritoyla daha çok uğraşırlar bence ödememekle en iyisin yaptılar şahsenfidyeyi ödemeden zor gibi görünüyor
Elinden geleni yapıcaktır tabi de yapabileceği de bir yere kadar 1-2 yıl sonra bu işi takibi bırakır.riotun böyle bişeye göz yumacağını sanmıyorum
É um servidor que vc pode modificar tudo que quiser, ai facilita o acesso de hackers no jogo. Não acredito que isso irá permanecerAmigos, dizem que quando esse LoL for hackeado, o evento PvP vai voltar. Agora, eu não entendo. O que é esse PvP?
12 yılllık emek gıdıor gpzumun onundeAma bu olay riota yapılmazdı be yapan ayıp etmiş emek veriyo riot he şu son zamanlara bişey diyemem ama ciddi anlamda emek var ya
Genelde yeni şampiyon filan çıkartcakları zaman orda oyncularda test ediyor test amaçlı server gibi .Arkadaşlar, bu LoL hacklenince PvP olayı dönecek diyorlar. Şimdi, anlamadım. Bu PvP nedir?
Kaynak kodları gelicek şampiyonlar dengelemeleri buldukları için buna merak salan insanlar bu kaynak kodlarını kullanarak kendilerine pvp server açabilirler ama ne kadar tutar ne kadar tutmaz orasını bilemiyeceğiz.Zaman bize göstericekArkadaşlar, bu LoL hacklenince PvP olayı dönecek diyorlar. Şimdi, anlamadım. Bu PvP nedir?