Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim arkadaşlarınşa girmeye çalış seviye seviye ranklarda kendine mantıklı heroyu bul bol totemi oyna alt liglerde kendini düşün üst liglerde takımına göre hareket et
Merhabalar gold 3 kümesindeyim 10 maç lose streak yaptım hiç bir şekilde taşıyamıyorum sürekli ya afk ya da feeder geliyor varmı bi önerisi olan 2 lig düştüm ard arda böyle sistem olmaz olsun .
Merhabalar gold 3 kümesindeyim 10 maç lose streak yaptım hiç bir şekilde taşıyamıyorum sürekli ya afk ya da feeder geliyor varmı bi önerisi olan 2 lig düştüm ard arda böyle sistem olmaz olsun .
Pre bul harita takipini son derece iyi yap erken oyunda güçlü olan şampiyonları seç ve geri düşen laneleri teker teker gez onları oyuna geri döndür ki kazan
Hazırsan 10 numara taktik veriyorum...Junglede metadaki heroları pickle ve oyun öncesi bilgi veren siteler var oralardan karşında kim kötü oyuncu kimin kda leş ise earlyde ondan kil çıkar kasıl ve kendi takımındanda kimin kda sı iyise kim smurfse onun lanesine baskı kur kil sal