Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendine duo bul metada kuvvetli olan şampionları oynamaya bak mid oynuyorsan syndra olabilir kassadine alışırsan yok edersin ayriyetten botlaneye düşersen ad çarlar yerine yetenek gücü odaklı cc çarlar alıp rahat ezip taşıyabilirsin clash modu atarken botta veigar oynuyorum gayet güçlü oluyor
kanka ben bronz elodayken youtubeden rank atlama viosu izlemiştim büyük ve küçük etkenler olarak ikiye ayırıyorlardı kda büyük etkenler ve görüş skoru gibi etkenlerde küçük olarak ayrılmıştı onlara dikkat et
Başka türlü kazanamazsın yani flame yapanlar ufacık bi hatanda yüzüne vuranlar yüzünden moralin bozulacak oynamak istemyeceksin o üzden en iyisi herkesi susturmak
hatayı kendinde aramanı öneririm 1v5 atamazsın diye bişey yok atarsın,aşırı kötü oynadığın ve feedlediğin maçları indir ,izle ,hatalarını bulmaya çalış ve kendi kendine şey de mesela aaa ben burda neden topa gank atıyorum ki middeki adamın canı az ve önde oynuyo ve ya flashı yok ama ben yinede topa gitmişim , tarzından eleştir kendini