Lol rank kasmak için hangi şampiyonlarla oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
Ben kendi adıma konuşayım o zaman hocam şimdi ben düşük elolardan çıkarken twitch jungle ile oynuyorum bu da beni rahat bi plat yapıyor bundan sonrasında ise adc de botlane de yani işte samiradır twitch'dir jinx lucian kai sa tarzı çarlar oynuyorum ama genelde twitch ve samira oluyor yüksek liglerde oynarken bunları tercih ediyorum botlane de oynarken sana tavsiy edeceğim tristana olabilir çünkü bu çar gerçekten burst dmg olan güçlü bir çar aynı zamanda samira da oynayabilirsin bu yani oyun bilgisini de analiz yaparak prof oyuncuları izleyerek geliştirebilirsin kendini

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyun bilgisi çok önemli dostum jung oynayarak takımını yönlendir ve güzel oynayan bi duo lazım yoksa çok zor mentalini iyi tut tr de oynuyorsan

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam hile kullanmıyorsanız bide öyle deneyin en azından eski potansiyelinizi ulasana dek

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Kendine sağlam bir pre bularak botlane de hızlıca LP kasabilirsin Support Brand bu aralar çok iş yapıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben kendi adıma konuşayım o zaman hocam şimdi ben düşük elolardan çıkarken twitch jungle ile oynuyorum bu da beni rahat bi plat yapıyor bundan sonrasında ise adc de botlane de yani işte samiradır twitch'dir jinx lucian kai sa tarzı çarlar oynuyorum ama genelde twitch ve samira oluyor yüksek liglerde oynarken bunları tercih ediyorum botlane de oynarken sana tavsiy edeceğim tristana olabilir çünkü bu çar gerçekten burst dmg olan güçlü bir çar aynı zamanda samira da oynayabilirsin bu yani oyun bilgisini de analiz yaparak prof oyuncuları izleyerek geliştirebilirsin kendini
hocam oyun bilgim vs. yerinde sadece şu var doğru karakter seçemiyorum sürekli sıkılıyorum bi el top bi el mid doğru çarı bulamıyorum ve duo bulmakta zor bazı dc sunucularında banlı olduğum için giremiyorum
Post automatically merged:

Kendine sağlam bir pre bularak botlane de hızlıca LP kasabilirsin Support Brand bu aralar çok iş yapıyor.
lux ezreal ile kasmaya çalışıyorum ben ezreal alıyorum yanıma da lux gelirse güzel hasar çıkıyor

Hocam hile kullanmıyorsanız bide öyle deneyin en azından eski potansiyelinizi ulasana dek
eski potansiyelimin üstündeyim şuan bilgi olarakda oyun tarzı olarakda hileyide kullanıyorum arada

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam oyun bilgim vs. yerinde sadece şu var doğru karakter seçemiyorum sürekli sıkılıyorum bi el top bi el mid doğru çarı bulamıyorum ve duo bulmakta zor bazı dc sunucularında banlı olduğum için giremiyorum

lux ezreal ile kasmaya çalışıyorum ben ezreal alıyorum yanıma da lux gelirse güzel hasar çıkıyor

eski potansiyelimin üstündeyim şuan bilgi olarakda oyun tarzı olarakda hileyide kullanıyorum arada
Hocam o zaman tek verebileceğim tavsiye daha çok zaman ayırmanız olucaktir illaki yukseliceksinizdir emin olun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

oyun bilgin yerindeyse neden bu konuyu açtın hocam plata kadar çıktım demedin mi nasıl oyun bilgin tam olabiliyor bunu anlamadım gerçekten ve matchup sıkıntısı çekiyorsan youtube da bu matchupların karşılaşmaları var onları bulabilirsin aratarak videolarını işte duo olarak mh nin sunucusunda var birden fazla duo araya kişi ve forumda günde en az 1 kişi yazıyor duo arıyorum diye zaten

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka yaklaşık 5 6 senedir oynuyom o lanet oyunu tr serverinde öncelikle yazışmaları kapatıyosun sonra oyuna konsantre oluyosun meta çarlara bakıyosun meta daki çarları alman daha iyi olucaktır bence tek şamp a odaklanmak saçmalık arkadaşlarında dediği gibi bi duo bul ve öğrenmenin sonu yoktur kanka illaki bilmediğin şeyler vardır oyunda turnuvaları izle oyunları anlamaya çalış eminim çıkarsın tekrar ama silverdan çıkmak elmasdan çıkmaktan daha zor olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka yaklaşık 5 6 senedir oynuyom o lanet oyunu tr serverinde öncelikle yazışmaları kapatıyosun sonra oyuna konsantre oluyosun meta çarlara bakıyosun meta daki çarları alman daha iyi olucaktır bence tek şamp a odaklanmak saçmalık arkadaşlarında dediği gibi bi duo bul ve öğrenmenin sonu yoktur kanka illaki bilmediğin şeyler vardır oyunda turnuvaları izle oyunları anlamaya çalış eminim çıkarsın tekrar ama silverdan çıkmak elmasdan çıkmaktan daha zor olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
haklı isyan :D

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka çekilmiyo silver yemin ederim şuan valoda silver 1 im 34 30 25 vura vura lig düşücem bronza düşüyorum 1 maç daha kaybedersem bana en yakın adam 9 vuruyo bu lol da böyle sup mainim th falan oynuyorum maç kazandıramıyom adc kasıyo ama bu sezon tank metası çok fazla hem 6k canı olup hem inanılmaz hasar atan çok çar var gına geldi ranked ı bıraktım

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Duo lazım be knk bende de oluyor napıcan tr serverinde böyle

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İyi bir orman oynarsan her koridoru idare edersin.

Üye
3 HİZMET YILI
takımın lideri olarak gördüğüm jungle'ı oyna, jungle'da tek başına taşıyabilecek bence warwick var böyle çok rahat kasarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben orman mainim ve maokai,amumu,jarvan oynuyorum 13.3 yamasında

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kha zix katarina talon ile bişeyler yapabilirsin genelde roam ve hızlı baskın domine ediyor oyunu

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ayarlardan chati kapat, oyunda çok ping atanları direkt sustur. Kendine bir şampiyon belirle ve onun karşısına gelebilecek tüm match-uplara bak. Scripte asla güvenme. Doğru zamanı beklersen çoğu match-up'ı kazanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...